Gündem

BluTv Rakiplerini Sildi Süpürdü; Herkesin Merak ile Beklediği Tüm Yapımları Temmuz Ayında Yayına Soktu; “Artık Başka Hiçbir Platform İzlenmez…”

Türkiye’nin ilk kurulan yerli dijital yayın platformlarından biri olan BluTV, yerli içeriklere önem vermesiyle de öne çıkmıştı. Behzat Ç., Alef, Saygı, İlk ve Son, Sıfır Bir, Bozkır, Çıplak, Yeşilçam gibi sayısız yerli içerik ile şu ana kadar seyircisinin karşısına çıkan BluTV, şimdi de dizi ve sinema izleyicisinin asla hayır diyemeyeceği yabancı içerikleri platformuna eklemek için düğmeye bastı.

Geçtiğimiz gün temmuz ayı içerik planını paylaşan BluTV, seyircisini bir hayli heyecanlandırdı. Yaz boyunca seyircisini dünyaca ünlü yapımlar ile buluşturmaya hazırlanan BluTV, sevilen orijinal dizilerin ardından dünyada kült haline gelmiş yapımların da peşine düştü. Bu ay “Yüzüklerin Efendisi” film serisi ile dünya yolculuğuna başlayacak olan BluTV, diğer yabancı içeriklerini de tanıttı.

Yüzüklerin Efendisi Artık BluTV’de

Şimdiye dek yayına soktuğu Behzat Ç., Alef, Saygı, İlk ve Son, Sıfır Bir, Bozkır, Çıplak, Yeşilçam gibi birbirinden popüler diziler ile seyirci kitlesini günden güne artırmaya devam eden BluTV, bu ay yerli yapımlarına yabancı yapımlar da ekleyecek. Özellikle çok gizemli yabancı dizilerinin yanı sıra dünyada milyonlarca insanın hayranlıkla izlediği filmleri de kütüphanesine ekleyecek olan BluTV, bu ay üçleme ‘Yüzük Kardeşliği’, ‘İki Kule’ ve ‘Kralın Dönüşü’ üçlemesine sahip olan Yüzüklerin Efendisi film serisi ile seyircisinin karşısına çıkacak.

Temmuz Ayında BluTV Çok Renkli

Temmuz ayı için adeta bir film kuşağı oluşturmuş olan BluTV, dünyada kült haline gelmiş pek çok yapım ile seyircisini buluşturacağını müjdeledi. Bu ay içerisinde “Yüzüklerin Efendisi” isimli filmin serisinin ardından 30 yılı aşkın bir süre gizemini koruyan bir cinayet dosyasını konu alan A French Case isimli dizi ile seyircisini buluşturacak olan BluTV, bu dizi ile seyircisini 1984 yılına kadar götürecek. Ardından Arsen Lüpen’in yazarı Maurice Leblanc’ın romanından uyarlanan ve gizemli bir konuyu dizi seyircisi ile buluşturacak olan The Island of Thirty Coffins ile seyirci karşısına çıkacak olan BluTV, bu dizisiyle ise, seyircisini gizemli bir maceraya çıkaracak. Son olarak temmuz ayı için You Shall Not Lie isimli diziyi yayına hazırlayan BluTV, bu dizide ise, sansasyonel bir aşk hikayesini platformuna taşıyacak.