Gündem

Rolün Ağırı Denk Geldi; “İki Saatlik Dizide Bir Dakika Yüzü Gülmedi!” Burak Sevinç, İçimizdeki Ateş Dizisini Anlattı…

Yaz dizilerinin ekranlara merhaba diyeceği aylar geldi. O dizilerden biri olan İçimizdeki Ateş ise, Fabrika Yapım imzası ile seyirci karşısına çıkmaya başladı. ATV ekranları aracılığıyla seyirci karşısına çıkan İçimizdeki Ateş dizisinin başrollerini ise Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu gibi iki iddialı isim üstlendi.

Ağır roller ile İçimizdeki Ateş dizisinin seyircisinin karşısına çıkan Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu hem kuralları olan idealist avukatlara hem de çocuklarını kaybetmesine rağmen dışarıya hiçbir şey yansıtmayan acı dolu ebeveynlerine hayat vermeye başladı. Rollerinin ağırlığına değinen Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisini anlattı.

İçimizdeki Ateş Başladı

ATV ekranlarının yeni yapımı olan İçimizdeki Ateş dizisi, geçtiğimiz haftalarda seyirci karşısına çıkmaya başladı. İdealist ve kuralcı olan Doğan Yener ile Tülin Tan’ın birlikte kurdukları Yener & Tan Hukuk Bürosu’nda staj yapmak için hayatlarının en büyük sınavlarını ve dört genç avukatın yaşamını gözler önüne seren İçimizdeki Ateş dizisi, her bir detayı ile farklı bulundu. Başrollerini Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu’nun paylaştığı İçimizdeki Ateş dizisi hem bir hukuk dizisi olmasıyla hem de bir aile dramını ortaya koymasıyla seyircisinin kantarından şimdiden geçmeyi başardı.

Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu İçimizdeki Ateş’i Anlattı

Uyumları ile bir hayli dikkat çeken Burak Sevinç ve Ceren Benderlioğlu, İçimizdeki Ateş dizisinin en çok konuşulan isimleri oldu. Burak Sevinç dizide ülkenin önde gelen avukatlarından biri olan Doğan Yener’e hayat verirken; Ceren Benderlioğlu da aynı şekilde ülkenin önde gelen avukatlarından biri ve Doğan Yener’in eşi Tülin Tan’a aayt vermeye aşladı. İkilinin arasındaki sonsuz aşka bir de kayıp ekleyen senaryo, çocuklarını kaybetmiş bir eşin her şeye rağmen işlerine ve birbirlerini sarılmaya başlamasının ekranlarına taşınmasına vesile oldu. Kendi karakteri Doğan Yener ve partneri Ceren Benderlioğlu’nun karakterine ilişki açıklamalarda bulunan Burak Sevinç ise, yeni dizisini ve karakterini; “Atlatılamayacak derecede zor bir durumları var: Doğan’ın karakteri nedeniyle ilişkilerini de zedeleyebilecek duruma kadar geliyor” sözleriyle değerlendirdi. Ardından bir değerlendirme de Ceren Benderlioğlu’ndan geldi. Ceren Benderlioğlu, konuyla ilgili ise; “Birbirlerine deli gibi aşıklar. Çok büyük bir kayıp vermelerine rağmen, hala birbirlerini bırakamıyorlar. Bir yerden birbirlerine tutunmak istiyorlar. Hayat onlara ne getirecek bilmiyorum. İlerleyen zamanlarda onların da birbirlerine olan tutkuları ile ilgili bir şeyler yaşanacaktır” dedi.