Gündem

“Yiğit Marcus Aral ile Yine Barışır” Deniyordu; Açıklama Direk Şevval Şahin’den Geldi: “Bir Süre Böyle Gitsin İstiyorum…”

Bir döneme Şeyma Subaşı ile aralarında olan küslük ile damga vuran 2018 Miss Turkey güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz günlerde küslüğü bitirmiş ve Subaşı ile tatile çıkmıştı. Bir tatile daha çıkan Şevval Şahin, bu kez tercihini ailesinden yana kullandı.

Sezonu Şeyma Subaşı ile açan Şevval Şahin, bu kez ablası ve yeğeni ile tatile çıktı. Tatilin ardından kameralar ile karşılaşan Şevval Şahin’den hem kariyerine hem ilişkisine ilişkin çok önemli itiraflar peş peşe geldi.

Yeğeni ile Vakit Geçirdi, Herkesin İlgisini Üzerine Çekti

Yer aldığı defileler ile adından sıkça söz ettiren mankenlerden biri olan 22 yaşındaki Şevval Şahin, geçtiğimiz gün Bodrum’da bir otelin iskelesinde objektiflere takılmıştı. Objektiflere takıldığı esnada yeğeni Eva Mira ile keyifli anlar geçirdiği görülen Şevval Şahin, hayranlarının teyzecilik konusunda bu görüntüler sonrasında tam not almıştı. Eva Mira’nın ilk ke su ile buluşmasını da ölümsüzleştiren Şevval Şahin, o anları görüntüleyerek, kendi Instagram hesabından paylaşmış ve takipçilerinin beğenisini toplamıştı. Ablası ve yeğeni ile vakit geçirmeye devam eden manken Şevval Şahin, bu kez de Akmerkez’de görüntülendi.

Şevval Şahin’den İtiraflar Arka Arkaya Geldi

Geçtiğimiz gün Akmerkez’de görüntülenen Türkiye eski güzeli Şevval Şahin, yeğeni ve ablasıyla alışveriş yaptıktan sonra kameralara önemli açıklamalarda bulundu. Alışveriş sonrası muhabirlerin kendisine sorduğu soruları cevapsız bırakmayan Şevval Şahin, yeni projelerinden bahsetti. Başarılı manken, yeni projelerinden bahsederken, sunuculuk kariyerine de yeşil ışık yaktı. Şevval Şahin’in konuya ilişkin açıklamalarında ise, “Yakın zamanda sunuculuğa başlayabilirim. Henüz belli değil, tam belli olunca söylerim” ifadeleri yer aldı. Ardından özel yaşamına ilişkin de önemli açıklamalar gerçekleştiren Şevval Şahin, daha önce birlikte olduğu Yiğit Marcus Aral ile yollarını ayırdığını; “Marcus ve ben bir süre önce yollarımızı ayırdık. Hala birbirimizi önemsiyoruz ve ilişkimiz artık ikimiz adına sağlıklı olmadığı için arkadaş olarak kalmaya karar verdik” sözleriyle kendi Instagram hesabından duyurmuştu. 2021 yılının haziran ayında bir ayrılık yaşaya çift, sonra yeniden barışma kararı almıştı. Şimdilerde yine ayrıldıkları öğrenilen çiftten ilk açıklama Şevval Şahin’den geldi. İlişkilerinin kesin olarak bittiğini vurgulayan Şevval Şahin, “Dört aydır kimseyle ilişkim yok. Kalbim boş. Bir sürede böyle gitsin istiyorum” dedi.