Gündem

Kahreden haber az önce paylaşıldı! MSB duyurdu: Şehidimiz var

Milli Savunma Bakanlığı tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. MSB tarafından dün akşam saatlerinde kahreden bir haber paylaşıldı. Paylaşılan acı habere göre Derecik/Hakkâri’de görev alan Piyade Teğmen Halis Keskin’in şehit olduğu belirtildi.

MSB ACI HABERİ VERDİ

Konu ile ilgili olarak Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“02 Temmuz 2022 tarihinde, Derecik/Hakkâri bölgesinde kaçakçılık olayına müdahale eden unsurda görevli kahraman silah arkadaşımız Piyade Teğmen Halis Keskin, Barazgir Çayı’na düşerek ağır yaralanmış, derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmış, ancak hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz.”

BAKAN AKAR MESAJ YAYIMLADI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit Keskin için Twitter hesabından bir paylaşım yaptı. Bakan Akar mesajında ise şu ifadeleri kullandı:

“Kahraman silah arkadaşımız, 2 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”