Editörün SeçtikleriGenel

Otoyol kan gölüne döndü! Ekipler hemen akın etti: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Gelen bir son dakika haberine göre otoyolda resmen katliam gibi bir trafik kazası meydana geldi. Akşam saatlerinde Konya’da meydana gelen korkunç kazada iki otomobil çarpıştı. Meydana gelen çarpışmada çok sayıda kişinin öldüğü ve 4 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Kaza akşam saatlerinde Konya-Beyşehir kara yolunun 55. Kilometresinde meydana geldi. İki otomobil korkunç bir şekilde çarpıştı. Meydana gelen kazada 5 kişi hayatını kaybederken, 4 kişinin de yaralandığı açıklandı.

EKİPLER OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Meydana gelen kaza sonucunda çok sayıda ekip olay yerine sevk edildi. Ekipler yaralılara yaptıkları ilk müdahaleler sonrasında yaralıları Konya’daki çevre hastanelere yönlendirdi.

YARALILARIN DURUMU AĞIR

Gelen bilgiye göre Konya-Beyşehir 55. Kilometrede meydana gelen korkunç kazada 5 kişinin hayatını kaybettiği ve 4 kişinin ciddi derecede yaralandığı açıklandı. Yaralıların durumunun ağır olduğu belirtildi.

YARALILAR İTFAİYE İLE ARAÇTAN ÇIKARILDI

Olay yerinden gelen ilk bilgiye göre 5 kişinin olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaralılar ise itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile araçtan çıkartılırken, sağlık ekipleri tarafından çevre hastanelere kaldırıldı.