Editörün Seçtikleri

TV yıldızı ve erkek arkadaşı Bodrum’da kaza yaptı! Ünlü isim ağır yaralı: Sevgilisi hayatını kaybetti

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü TV yıldızı ve sevgilisi Bodrum’da büyük bir trafik kazası geçirdi. Muğla’nın Bodrum ilçesinde meydana gelen kazada Jake Robert Mclean hayatını kaybederken sevgilisi ünlü TV yıldızı ağır yaralandı.

Kaza sabaha karşı meydana geldi. Yalıkavak Bodrum bölgesinde seyir halinde olan araç Jake Mclean’ın kontrolünden çıkarak şarampole devrildi. Devrilen aracın güneşlik kapağından başı dışarıya çıkan Jake, olay yerinde hayatını kaybetti.

AĞIR YARALI

Otomobilde bulunan kız arkadaşı İngiltere’nin ünlü televizyon yıldızı 28 yaşındaki Yazmin Oukhellou, ağır şekilde yaralandı. Yaralı, ambulansla ilçedeki özel bir hastaneye kaldırıldı.

OTOPSİ YAPILACAK

Hayatını kaybeden Jake Robert Mclean’ın cenazesinin otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu’na gönderildiği öğrenildi.

TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

Korkunç trafik kazasında yaralı olarak kurtulan Yazmin Oukhellou’nun İngiltere’ bir TV dizisinde rol aldığı öğrenildi. Ünlü ismin hastanedeki tedavisi devam ediyor. Ünlü ismin sevgilisi Jake Robert Mclean’ın tanınan biri olduğu öğrenildi.