Gündem

Pınar Deniz, Hande Erçel’i solladı tozu dumana kattı! Listenin en tepesine oturdu, zirveden el sallıyor!

Kanal D ekranlarında geçtiğimiz sezon izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve kısa sürede Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Yargı dizisi hem tahmin edilemeyen sıra dışı senaryosuyla hem de çok güçlü oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri çekmeyi başardı. Sevilen dizinin başrolünde “Avukat Ceylin” karakteri ile yer alan ünlü ve güzel oyuncu Pınar Deniz de bu dizi ile kariyerinin zirvesine tırmanmaya başladı. Kaan Urgancıoğlu ile Aşk 101 dizisinde yakaladığı uyumu Yargı dizisinde de ekranlara taşıyan Pınar Deniz, sezon boyunca gündemden düşmedi. Sık sık adından söz ettiren Pınar Deniz, son dönemlerin en popüler ismi olduğunu da kanıtladı! Pınar Deniz, listede Hande Erçel’i de geride bırakarak adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı. İşte detaylar…

2022’nin En Çok Konuşulan Oyuncusu!

Son olarak Yargı dizisinde canlandırdığı “Ceylin” karakteriyle dikkatleri çeken Pınar Deniz, 4 Kasım 1993’te Adana’da dünyaya geldi. İlk dizi kariyerine 2014 yılında Sil Baştan dizisi ile adım atan Deniz, daha sonra Beyaz Yalan ve Vatanım Sensin dizilerinde rol aldı. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı “Yıldız” karakteriyle adını duyuran Deniz, daha sonrasında ise Bir Deli Rüzgar, Menajerimi Ara ve Kırmızı Oda dizilerinde boy gösterdi. Öte yandan internet platformlarında Aşk 101, Aşkın Kıyameti gibi dizilerde de rol alan Deniz, 2022 yılının en popüler oyuncusu olduğunu kanıtladı.

Pınar Deniz Herkesi Solladı!

Yakında Disney Plus platformunda izleyici karşısına çıkacak olan “Avcı” isimli internet dizisinde “Yasemin” karakteriyle boy gösterecek olan Pınar Deniz, IMDB’nin Starmetre puanlamasında Türkiye’nin en popüler ismi olduğunu gösterdi. Uluslararası platformun yaptığı sıralamada en tepede Pınar Deniz yer alırken, ünlü oyuncuyu ilk 5’te sırasıyla Hande Erçel, Can Yaman, Birce Akalay ve Miray Daner isimleri takip etti. Listede ayrıca Boran Kuzum, Kerem Bürsin, Tuba Büyüküstün, İbrahim Çelikkol, Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Özdemir ve Engin Akyürek isimleri de yer aldı.