Gündem

İlker Ayrık sunuculuğa kaldığı yerden geri dönüyor! Ayrık’ın anlattığı eğlenceli programın detayları belli oldu!

Türkiye’nin en ünlü oyuncu ve sunucuları arasında bulunan, sunucu olarak yer aldığı programlarda ortaya koyduğu başarılı performansların yanı sıra çok başarılı oyunculuk performanslarıyla da adından söz ettiren İlker Ayrık, yakında yeni bir programla ekranlarda boy gösterecek. Sunduğu programlarla ailelerin en sevdiği, en neşeli bulduğu isimler arasında yer almaya başlayan İlker Ayrık’ın yeni programı FOX TV ekranlarında izleyici karşısına çıkacak. Başarılı sunucu ve oyuncu Ayrık’ın “Kazanan Restoran” isimli yarışma programı, çok yakında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Hayalindeki restoranı kurmak ya da elindeki restoranı büyütmek isteyen yarışmacıların yer alacağı programda eğlence ve heyecan sürekli zirvede olacak! İşte detaylar…

Yeni Programla Ekranlara Dönüyor

42 yaşındaki ünlü sunucu ve oyuncu İlker Ayrık, 2000 yılından bu yana Türkiye’de çeşitli dizi ve filmlerde rol aldı. Ayrıca son yıllarda sunuculuk performansıyla da dikkatleri çeken Ayrık, 2001 yılında Yılan Hikayesi dizisinde yer alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. Ardından birçok dizi ve filmde rol alan Ayrık, Geniş Aile ve Seksenler dizileri ile çok geniş kitlelere ulaştı. İlker Ayrık öte yandan Ben Bilmem Eşim Bilir programıyla da uzun yıllar sunuculuk konusundaki yeteneğini ekranlarda sergiledi. Ayrık, şimdi ise yepyeni bir programla ekranlara dönüyor.

Çok Yakında FOX TV’de

İlker Ayrık’ın eşsiz ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelecek olan Kazanan Restoran programının amacı keşfedilmemiş yetenekleri keşfetmek ve bu kişileri bu restoranlara kavuşturmak olacak. Yarışma programı, kazananların kendi patronu olmalarını sağlayacak ve program Yemeksepeti işbirliğinde ekranlara gelecek. Pervasız Yapım’ın yapımını üstlendiği, heyecanın bol olacağı yarışma programı çok yakında FOX TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmaya başlayacak. Türkiye’nin en büyük yatırımcılarının ortaklıkları ile yetenekli yarışmacılar hayallerinde restoranlara kavuşacak.