Ekonomi

Ziraat Bankası benzersiz kredi kampanyasını başlattı! 84 ay vadede faizsiz 250 bin TL verilecek!

Ziraat Bankası, kredilerde çığır açacak bir kampanyaya imza attı. Son dönemlerde artan ekonomik zorluklar sonrası vatandaşlar acil nakit ihtiyaçları için bankaların sunduğu kredilere yönelirken, BDDK düzenlemesi sonrası kredilerde de şartlar değişti. Oluşan yeni kredi tablolarında kendilerine en uygun kredi fırsatını seçmek isteyen vatandaşlar, bu noktada Ziraat Bankası’nın dev kredi kampanyası ile karşılaştı. Ziraat Bankası, söz konusu kredi kampanyasında 250 bin TL’ye kadar limit tanırken, 84 ay vade ve bununla birlikte 1 yıl geri ödemesiz vade tanıyor ve bu krediyi faizsiz şekilde sunuyor. İşte detaylar…

Kimler, Nasıl Yararlanabilir?

Ziraat Bankası, 1 yıl geri ödemesiz 84 ay vadeli, 250 bin TL’ye kadar sıfır faizli kredi kampanyasını başlattı. Ancak Ziraat Bankası söz konusu krediyi belli bir program dahilinde sunuyor ve bu program haricinde vatandaşlar krediden yararlanamıyor. Çankırı, Kastamonu ve Bolu illeri için geçerli olan bu kredi, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” kapsamında sunuluyor. Söz konusu projeye başvuran vatandaşlar, başvurularının onaylanması halinde bu krediden yararlanabiliyor. Söz konusu krediden, ilgili projeye başvurarak yararlanmak isteyenlerin İl/İlçe Tarım ve Orman Müdürlüklerine müracaat etmesi gerekiyor. Müracaat sonrası olumlu dönüş alan vatandaşlar, daha sonra Ziraat Bankası’nın sunduğu bu kredi için başvuruda bulunabiliyor.

Ziraat Bankası Kredisinde Detaylar…

Ziraat Bankası, “Köyümde Yaşamak İçin Bir Sürü Nedenim Var Projesi” başvurusu kabul edilen vatandaşlara sunduğu bu kredide 250 bin TL’ye kadar limit tanıyor. Söz konusu proje köyden şehirlere göçü önlemeyi amaçlarken, tarım ve hayvancılık faaliyetlerini artırmayı da teşvik ediyor. 1 yıl ödemesiz vade ile tanınan bu krediden vatandaşlar şahsen başvuru sonrasında yararlanabiliyor. Krediyi alan vatandaşlar geri ödemeleri de Ziraat Bankası ATM’lerinden gerçekleştirebiliyor.