Editörün SeçtikleriGündem

Son dakika bugüne felaketle uyandık! O ilimizde yolcu otobüsü devrildi: Çok sayıda ölü ve yaralı var

Kırklareli’nde seyir halinde bulunan yolcu otobüsünün devrildiği belirtildi. Söz konusu kazada ise çok sayıda ölü ve yaralı olduğu aktarıldı. Kazanın Lüleburgaz gişeleri mevkiinde meydana geldiği duyuruldu.

ÇOK SAYIDA ÖLÜ VE YARALI VAR

Kazanın haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Kaza yerine gelen ekiplerin ilk belirlemelerine göre meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi ise yaralandı.

Lüleburgaz ilçesinde şarampole devrilen otobüsten acı haber geldi. İlk belirlemelere göre meydana gelen kazada 6 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı. Kaza yerine gelerek bilgi alan Kırklareli Valisi Birol Ekici, yaptığı açıklamada yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa dilediğini kaydetti.

Kırklareli Valisi Birol Ekici ise kaza yerine gelerek bilgi aldı. Açıklamalarda bulunana Vali Ekici ise Edirne’den Bodrum’a giden yolcu otobüsünün Lüleburgaz ilçesinde şarampole devrildiğini ifade etti.

1’İ ÇOCUK 6 KİŞİ ÖLDÜ

Vali Ekici bu kazada 1’i çocuk 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 25 kişinin yaralandığını ifade ederek yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yaralılara şifa diledi. Konu ile ilgili olarak açıklamalarında kazanın nasıl meydana geldiğini belirten Vali Ekici şu ifadeleri kullandı:

“Sabah saat 07.00 sıralarında Edirne’den Bodrum’a seyahat eden otobüs, Lüleburgaz ilçesinde tek taraflı olarak kaza yaptı. Biri çocuk olmak üzere 6 vatandaşımız hayatını kaybetti. 25 tane de yaralımız var. Tek taraflı bir kaza. Ölen vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Aracın yoldan çıkması suretiyle bir kaza olmuş durumda”