Gündem

Survivor Batuhan dur durak dinlemiyor! Yarışmayı hedef alan Batuhan’dan Acun’u kızdıracak yeni paylaşım geldi!

Survivor All Star programı büyük heyecanlara sahne oldu ve yaklaşık 6 ay süren maratonun ardından Haziran ayı sonunda final yaparak ekranlara veda etti. TV 8 ekranlarındaki yerini MasterChef Türkiye’nin 2022 sezonuna bırakan Survivor All Star’da şampiyon Nisa Bölükbaşı oldu. Ancak Nisa’nın şampiyonluğu sosyal medyada ayrı bir tartışma başlattı. İzleyicilerin bir kısmı ve hatta bazı yarışmacılar Nisa’nın haksız şekilde şampiyon olduğunu belirten ve ima eden paylaşımlarda bulunurken, Survivor All Star yarışmacılarından en büyük bombayı ise Batuhan Karacakaya patlattı. Acun Ilıcalı, 2021 sezonundan sonra All Star sezonuna Batuhan’ı çağırdığı için adeta pişman oldu. All Star sezonundan da beklediğini alamayan Batuhan, Survivor yarışmasını hedef almaya devam ediyor. İşte detaylar…

Batuhan Survivor’ı Hedef Almaya Devam Ediyor!

Türkiye’nin Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı “Bülent” karakteri ile tanıdığı Batuhan Karacakaya, yıllar sonra Survivor Türkiye 2021 sezonunda yarışmacı olarak yer alarak adından söz ettirmeyi başardı. Batuhan geçtiğimiz yıl yarışmada hırslı halleriyle dikkat çekerken, yarışmayı 7. olarak tamamladı. Geçtiğimiz sezon yarışmadan istediğini alamayan Batuhan, daha sonra 2022 All Star sezonunda yeniden yarışmacı olarak adaya geldi. Ancak Batuhan, All Star sezonunu da ancak 3. olarak tamamlayabildi ve Batuhan, bu sonucu hak etmediğini düşünerek Survivor’ı adeta bombalamaya başladı.

“Mesele Yenmek, Yenilmek Değilmiş”

Acun Ilıcalı, Batuhan’ın annesinin Twitter’dan “Oğlumun hakkı yendi” açıklamalarına Survivor Ekstra programına sert yanıtlar vermişti. Bu gelişmelerin ardından ortalık duruldu derken Batuhan’ın ses odası ortalığı yeniden karıştırdı. Ses odasında yaptığı açıklamada Batuhan, yarışmayı ciddiye almanın hiçbir anlam ifade etmediğini söyledi. Emek vermenin, çabalamanın ve ciddiye almanın anlamsız olduğunu söyleyen Batuhan, kazanmak için umursamaz ve ciddiyetsiz olmak gerektiğini ifade etti. Bu sözler ortalığı karıştırırken Batuhan’dan bir yeni paylaşım daha geldi. Batuhan Instagram paylaşımında adadaki takımının fotoğrafına yer verdi ve Sema Aydemir bu paylaşıma “Bu çok gaza gelip boyandığımız gün yenilmemiş miydik biz ya… Çok da şey yapmayalım demiştim ben size…” yorumunu yaptı. Batuhan da yoruma karşılık “Mesele yenmek, yenilmek değilmiş zaten” karşılığını verdi.