Gündem

Fiat Egea Temmuz Ayı Fiyat Listesi Güncellendi! Tüm Modellerde Zam Sonrası Fiyatlarda Son Durum

Fiat Egea Temmuz ayı fiyat listesini güncelledi. 5 aylık süreçte Fiat Egea modellerinde güncel fiyatlar listelendi. Anahtar teslim fiyatı ne kadar oldu merak edilmeye başlandı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ekonomik kriz süreci sektörleri olumsuz olarak etkiliyor. Özellikle otomotiv piyasasında dolar kurundaki ani dalgalanmalar fiyatları olumsuz olarak etkileniyor. Üreticiler istemeden de olsa fiyatlara zam uygulamasında bulunuyor.

Tüm Modellerde Fiyat Artışı Yaşandı!

İtalyan üretim marka Fiat Temmuz ayının fiyat listesini yeniden güncelledi. Zamlı fiyatlar 2022 Temmuz ayında araç sahipleri için tek tek listelendi. Fiat Egea satışı yapılan modeller arasında Easy, Mirror, Urban Plus ve Lounge Plus seçenekleri yerini alıyor.

Fiat Egea Sedan modeli başlangıç fiyatı 289.900 TL iken Mayıs ayı başında bu rakam 295.900 TL oldu. Easy başlangıç seviyesinde olan Sedan marka araç 303.900 TL’ye kadar ulaştı.

Haziran Ayı Fiat Egea Modeli Fiyatı Ne Kadardı?

Haziran ayına giriş yapıldığı dönemde Fiat Egea Sedan modellerinin başlangıç fiyatı 329.900 TL’ye kadar ulaştı. Temmuz ayı içinde bir yükseliş bekleniyordu. Bu dolar kurundaki yükseliş küresel piyasalardaki tedarik sorununu da etkisiyle güncel rakam oldukça şaşırttı. Fiat Egea Sedan modeli başlangıç fiyatı 364 bin 1900 TL’ye kadar ulaştı.

Fiat Egea Sedan Temmuz Ayı Güncel Fiyat Listesi

Fiat Egea Sedan modellerinin Mart ayından itibaren Temmuz ayına gelinceye kadar ki süreçte büyük fiyat artışı dikkatlerden kaçmadı.

  • Easy model manuel benzinli araç 364.900 TL oldu.
  • Easy model manuel dizel araç ise 474.900 TL oldu.
  • Urban model manuel dizel araç 540.900 TL oldu.

Lounge model manuel benzinli araç modeli 451.900 TL oldu.