Editörün SeçtikleriKültür-sanat

2 hafta sonra ekranlarda olmayacak: İzleyicisine kötü haber verildi: Sevilen dizi acil olarak final yapıyor

Yeni yayın döneminde ATV’de başlayan popüler dizi istenilen başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Gelen bir son dakika haberine göre Sevmek Zamanı isimli dizide istenilen başarı elde edilmeyince 2 hafta sonra final kararı alındı. Bir yaz dizinin daha ekranlara veda etmesi Sevmek Zamanı izleyicisini üzdü. Detaylar haberimizde..

Başrolünde Deniz Işın ve İlhan Şen’in olduğu ATV dizisi Sevmek Zamanı 20 Haziran tarihinde izleyici ile buluşmuştu. Firuze ve Kağan’ın imkansız aşkını konu edinen dizi ne yazık ki istenilen başarıyı yakalayamadı.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİNİN KONUSU NE?

Firuze, hem okuyan hem çalışan, akıllı ve azimli bir genç kadındır. Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan’la tanışana kadar. Firuze, onu seven ve kollayan ailesinin erkekleriyle çevrili ve korunaklı dünyasından, Kağan’ın karanlık evrenine doğru sürüklenmeye başlar.

FİNAL KARARI ALINDI

Gelen habere göre yaz dizisi olarak hazırlanan ve ekranlara gelen Sevmek Zamanı dizisi istenilen etkiyi ve başarıyı yakalayamadı. Bu sebeple 3. Bölümü yayınlanan diziden final kararı geldi.