Genel

Kuveyt Türk Mobil Müşteri Hoşgeldin Kampanyasını Duyurdu! Başvuran Herkes İlk Alışverişine Özel 100 TL Hediye Kazanıyor!

Kuveyt Türk mobil müşteriye özel 100 TL Hoşgeldiniz kampanyasını duyurdu. Pek çok özel banka yıl içinde ilk defa bankaya katılan müşterilerine özel teklifler sundu. Kuveyt Türk mobil hesabı üzerinden görüntülü görüşme ile nakit harcamaları değer kazanıyor. 31 Ağustos tarihine kadar yapılacak harcamaların bir kısmı iade edilecek.

Kampanyanın Son Günü Ne Zaman?

Kuveyt Türk’te daha önceden hesabı bulunmayan müşteriler bu kampanyadan yararlanıyor. Başvuru sonrası yapılan ilk harcamanın 100 TL’sini geri iade edilecek. İlk defa başvuranlar için tanımlanan bu kampanya 31 Ağustos tarihine kadar geçerli olacak. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin görüntülü görüşme ile online olarak mobil üzerinden müşteri hesabı oluşturması gerekiyor.

Kampanyadan Kimler Yararlanabilir?

Kuveyt Türk yalnızca ilk kez müşteri olacaklara yönelik kampanyasını 1 Temmuz tarihinde başlattı. Kampanya 31 Aralık tarihinde son bulacak. Banka tarafından da bir şart konuldu. Görüntülü görüşme yoluyla açılacak hesaplar kabul edilecek. Kampanyadan her müşteri ay içinde yaptığı alışveriş kadar yararlanacak. 31 Ağustos tarihine kadar her ay en az 2 kez tek seferde yapılacak alışverişte 100 TL müşterilere iade edilecek.

Kuveyt Türk Kampanyası Detayları Belli Oldu!

İş Bankası ve Kuveyt Türk kampanyasında detaylar belli oldu. Her bir müşteri bu kampanyadan bir kez yararlanabiliyor. 100 TL kazanma şansı tek seferlik oluyor. Kampanya 30.000 kişinin katılımıyla sınırlandırıldı. Kullanılmaya başlanacak olan KuveytTürk kampanyası farklı kampanyalarla birleştirilemez. Kuveyt Türk sunmuş olduğu kampanya üzerinde değişiklik yapma hakkını kendinde saklı tutar.