EkonomiGündem

EGO kullananlara müjde verildi: Tamamen ücretsiz olacak! Bu ayın sonuna kadar…

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), EGO otobüslerini kullananlar için müjde verildi! Daha önce duyurusu yapılan otobüslerde ücretsiz internet hizmeti başladı. Ücretsiz internet hizmetinin ay sonuna kadar 1851 otobüste kullanılabileceği açıklandı.

ABB Başkanı Mansur Yavaş, ücretsiz internet hizmetini toplu taşıma araçlarında da vermeye başladıklarını sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.

1851 OTOBÜSTE BAŞLIYOR

Başkan Yavaş, “Dijitalleşen dünyanın gerekliliklerini yakından takip ediyor, köylerimizde ve meydanlarımızda başlattığımız ücretsiz internet hizmetini EGO otobüslerimize de taşıyoruz. BLD 4.0 anlayışımız doğrultusunda temmuz ayı sonuna kadar 1851 otobüste hizmete başlıyoruz” dedi.

LİMİT ARTTIRILACAK

EGO Genel Müdürlüğü Bilgi İşlem Daire Başkanı Ali Yayla çalışmalarla ilgili olarak şunları söyledi:

“Proje kapsamında halihazırda filomuzda bulunanlarla, yıl içinde filomuza dahil olacak toplam 1851 adet EGO otobüsünde vatandaşlarımıza ücretsiz Wi-Fi internet hizmeti verilecektir. Projemiz sayı itibarıyla Avrupa’nın internet hizmeti sunulan en büyük filo projelerinden birisidir. Vatandaşlarımıza, her bir otobüs için başlangıç olarak aylık 150 GB internet sunulacaktır. Bu kotanın yeterli gelmemesi hâlinde ise limit artırılabilecektir.”