Emlak

Kamu bankası, emlak sektörüne çelmesini taktı! Konut ve işyeri fiyatları temmuz ayında dibi gördü!

Altın fiyatlarında ve döviz kurlarında gözlenen dalgalı hareketler, geçtiğimiz senenin son ayında rekor sınırlara kadar dayanılmasına sebep olmuştu. O dönem içerisinde başlayan zam döngüsü, yeni dönemde de FED faiz artırımı kararları, Rusya- Ukrayna savaşı ve daha pek çok faktör çerçevesinde kendisini hissettirmeye devam ediyor.

Yapılan zamlardan en fazla etkilenen sektörlerden birisi olan emlak sektörü, yeni dönemde kendi evlerine veya işyerlerine sahip olmanın hayalini kuran vatandaşları oldukça büyük bir yıkımın altında bıraktı. Mevcut birikimleri arzu ettikleri gayrimenkulleri satın almaya yeterli olmayan vatandaşlar, ekonomi piyasalarının etkileri ve BDDK kararları ile birlikte yükselen kredi faiz oranları sebebi ile bankalardan da destek alamamaya başladılar.

Vatandaşların uygun fiyatlı gayrimenkul arayışına daha fazla sessiz kalamayan kamu bankası Vakıfbank, resmi internet sitesi aracılığı ile duyurmuş olduğu açıklama kapsamında gayrimenkul satışına başladığını bildirdi.

Vakıfbank’tan Uygun Fiyatlı Gayrimenkul Satışı!

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, geliştirdiği avantajlı finansman ve kart kampanyaları sayesinde müşteri sayısını günden güne arttırmayı başarırken, bir yeni duyuru daha yayınladı. Banka, resmi kanalları aracılığı ile yayınlamış olduğu duyuruda uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını bildirdi.

Vakıfbank Satılık Konut Fiyatları Temmuz 2022

Emlak sektöründe gözlenen fahiş fiyatların aksine düşük fiyatlı konut satışı gerçekleştireceğini duyuran Vakıfbank, temmuz ayı ilanlarını yayınladı. Banka, güncel olarak fiyat teklifine açık olan konutlarının özelliklerini ve satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • İstanbul- Gaziosmanpaşa 72 metrekare 2+1 apartman dairesi: 750 bin TL
  • Bitlis- Tatvan 110 metrekare 2+1 apartman dairesi: 136 bin TL
  • Tekirdağ- Ergene 75 metrekare 2+1 apartman dairesi: 262 bin TL

Vakıfbank Satılık İşyeri Fiyatları Temmuz 2022

Vakıfbank, güncel olarak fiyat teklifine açık olan dükkanların özelliklerini ve satış fiyatlarını şu şekilde belirledi:

  • Diyarbakır- Yenişehir 380 metrekare 2 adet ofis: 1.261.000 TL
  • Adana- Kozan 88 metrekare dükkan: 267.000 TL