Gündem

Ön balayına çıkan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’tan tekne üstünde gazetecilere ilginç tepki!

2021 yılbaşında başlayan aşklarıyla magazin ve sosyal medya gündemini sallayan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, 2022 yılbaşında ilişkilerine ara vermiş ve Şubat ayında yeniden aşk yaşamaya başlamıştı. Ünlü çift, ayrılık sonrası Oğuzhan Koç’un Sevgililer Günü’ndeki evlilik teklifiyle ve Özdemir’in bu teklife “Evet” yanıtını vermesiyle uzun süre gündemde kaldı. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ve evlilik yolundaki ilk adımları atan ünlü çift, nikah öncesi balayına gitti. Geçtiğimiz yaz aylarında da tatilden verdikleri pozlarla sık sık adlarından söz ettiren ünlü çift, Göcek’teki tekne tatilinde gazetecileri fark ettikleri sırada yaptıklarıyla herkesi şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Eline Dürbünü Aldı…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, nikah öncesinde tekne turuyla balayına çıktı. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanan ünlü çift Göcek sahillerinde tekne ile tatil keyfini çıkarırken, Oğuzhan Koç kaptanın yanına giderek dürbün aldı. Dürbünle etrafı seyreden Koç, daha sonra dürbünü nişanlısı Özdemir’e verdi ve Özdemir de dürbünle gazetecileri fark etti. O sırada gazetecilere zafer işaret yapan Demet Özdemir’in yanında Oğuzhan Koç da gülerek kollarını açıp gazetecilere esprili şekilde tepkisini gösterdi.

Gazetecileri Görünce Bu Kez…

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti 14 Şubat’ta evlilik kararı almıştı ve ünlü çift geçtiğimiz haftalarda kız isteme merasimi sonrası nişan yüzüklerini takmıştı. Eylül ayında nikah masasına oturmayı düşünen Özdemir ve Koç çifti, şimdiden ön balayına çıktı. Kiraladıkları lüks tekne ile mavi tur yapan Özdemir ve Koç çiftinin mutlulukları kameralara da yansıdı. Tekne turunda baş başa romantik anlar yaşayan Özdemir ve Koç’un magazin ekiplerini görünce hiç paniklememesi de dikkatleri çekti. Öte yandan Oğuzhan Koç’un kaslı vücudu ile Demet Özdemir’in fit vücudu da dikkatlerden kaçmadı.