Genel

Yapı Kredi Bankası Kazandıran Kampanyasını Duyurdu! İlk Alışverişe 50 TL Hediye!

Yapı Kredi Bankası World Pay uygulaması üzerinden yapılacak alışverişlerde 50 TL puan hediye ediyor. Mobil ödeme yolu ile yapılacak tüm alışverişler kazandıracak.

Bankaların gelişmiş teknolojileri daha rahat ve hızlı bir şekilde sunulan fırsattan yararlanmayı destekliyor. Temmuz ayında başlatılan Yapı Kredi kampanyası 31 Temmuz tarihinde son bulacak. Mobil ödeme yoluyla ödeme yapılacak ilk harcamanın yarısını hediye edecek.

Kampanyaya Nasıl Katılınır?

Yapı Kredi Bankası World Pay ile yapılacak işlemlerde 50 TL’ye varan worldpuan kazandıracak. Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlanabilecek. Kampanyadan yalnızca World Mobile ya da Yapı Kredi mobil uygulaması üzerinden katılım sağlanabilir. Kredi kartları ve bireysel TL kartlar ile yapılacak işlemlerde geçerlilik sunulacak.

Hangi Ödemeler Geçerli Olacak?

Yapı Kredi’nin sunduğu kampanyadan yararlanabilmek için peşin ya da taksitli alışverişler ve kod ya da mobil ödeme ile yapılmalıdır. Mobil ödemede yalnızca peşin alışverişler yapılabiliyor. QR kod ile ödemelerde hem peşin hem taksitle alışverişler gerçekleştirilebiliyor. Kampanya tamamen yurtiçi harcamalarda geçerliliğini koruyacaktır.

TL Nasıl Kazanılır?

Yapı Kredi bankası tarafından harcadıkça kazan kampanyasından yararlanabilmek için mobil uygulaması cep telefonuna indirilmelidir. Uygulama içerisinde kampanya bulunarak “hemen katıl” butonuna basılmalıdır. Kampanyaya katılanlar ancak puan kazanımı sağlanabilir. Aynı gün içerisinde yapılacak harcamalarda yalnızca ilk harcama geçerliliğini koruyacaktır.

Kazanılan Tutar Ne Zamana Kadar Kullanılabilir?

Her bir müşteri 50 TL değerinde worldpuan kazanabilecektir. Kullanılan kredi kartı kapalı olduğunda kazanılan puanlar TL kantar yüklenir. Kazanılan puanların kullanımı 2 Eylül tarihine kadar geçerliliğini korur. Kullanılmayan puanlar hesaptan geri alınır.

QR ile Ödeme Nasıl Yapılır?

Mobil ödemeleri ile işlem yapabilmek için cep telefonuna Word Mobile 3.1.6 versiyonu indirilir. TL kartı ödemelerde kullanılabilir. Uygulama içerisinde kart tanımlaması yapmak gerekiyor. QR kod ile yapılacak işlemlerde Android ya da iOS işletim sistemleri için Yapı Kredi mobil ya da world mobil uygulaması indirilmelidir. Alışverişi yaparken ödeme aşamasında kasiyere QR kod ile yapacağı bildirilir. Ardından mobil üzerinden kod ile ödeme yöntemi seçilir.