Gündem

Yakışıklı oyuncu Arda Kural yıllar sonra setlere döndü! Kural yeni filminde birbirinden usta isimlerle çalışıyor!

Bir dönem Türk televizyonlarına damgasını vurmayı başarmış olan ünlü ve yakışıklı oyuncu Arda Kural, aradan geçen yıllar içinde yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle uzun bir süre setlerden uzak kalmıştı. 90’lı yıllarda oyunculuk kariyerine adım atan ve 2000’li yılların başında ortaya koyduğu oyunculuk performansları kadar dünyaca ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’ya olan benzerliği ile “Yerli DiCaprio” lakabını alan Arda Kural, uzun süre uzak kaldığı setlere iyileştikten sonra geri döndü. Yeni film projesi için sete çıkan ve çekimlere başlayan Arda Kural, bu yeni projesinde birbirinden usta isimlerle çalışıyor. İşte detaylar…

Arda Kural Setlere Döndü

Bir dönem Türk televizyonlarının en yakışıklı yüzü olan Arda Kural, yıllarca yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle setlerden uzak kalmıştı. Oyunculuğa uzun bir süre ara veren Kural bu süreçte kilo almış ve adeta bambaşka birine dönüşmüştü. Ancak kısa bir süre önce iyileştiğinin ve geri döndüğünün mesajını veren Arda Kural, geri dönüşüyle hayranlarını da çok mutlu etmişti. Ünlü oyuncu yıllar sonra “Yıldızlara Bak” isimli filmle setlere dönüş yaparken, bu filmde usta isimlerle yer alıyor.

Filmde Kimler Var?

Yönetmenliğini ve senaryosunu Doruk Tüzel’in üstlendiği Yıldızlara Bak filminde Arda Kural’ın yanı sıra Altan Erkekli, Tarık Pabuççuoğlu ve Güven Hokka gibi usta isimler yer alıyor. Film setinden fotoğraflar gelse de filmin senaryosuna ilişkin bir açıklama gelmedi. Ancak filmin çok duygusal bir hikaye ile izleyici karşısına çıkacağı belirtiliyor. Kural daha önce yapmış olduğu bir açıklamada setlere döndüğü için çok mutlu olduğunu belirtmişti.

“Bir Anlamı Var Bu Filmin”

Şimdilerde 42 yaşında olan yakışıklı oyuncu Kural “Güzel bir film, bir anlamı var bu filmin. Hayatta dramın, kötü şeylerin, insanın başına gelen kötü şeylerin neden geldiğine dair düşünselliği anlatacağız. Nasıl mücadele edilir ya da içsel yolculuğumuzun dışa vurumu gibi hissettirmeye çalıştığım bir film” açıklamasında bulunmuştu.