Editörün SeçtikleriEkonomi

Görülmemiş büyük indirim başladı! Bugün LPG, benzin veya dizel alana 40 + 10 TL indirim yapılacak: 15 Ağustos’a kadar hemen alın!

Akaryakıt fiyatları son dönemlerde peş peşe indirimlerle düşmeye devam ederken, akaryakıt istasyonlarından da kart sahipleri için peş peşe indirim duyurusu geliyor. Yakıt alımında puan hediye edileceği açıklandı. Puan kazanan müşteriler 15 Ağustos tarihine kadar akaryakıt alımında 40 + 10 TL indirim hakkını kullanabilecek. Detaylar açıklandı.

Kampanyanın Shell akaryakıt istasyonlarında geçerli olacağı açıklandı. 1 Temmuz’da başlayan kampanya 15 Ağustos tarihine kadar devam edecek.

OTOGAZ YA DA AKARYAKIT ALIMLARINDA KULLANABİLİRSİNİZ

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin World kredi kartı ile Shell akaryakıt istasyonlarından yapılacak 200 TL ve üzeri 4 adet ödemelerde 50 TL puan verileceği açıklandı. Puanlar 15 Ağustos tarihine kadar otogaz ya da akaryakıt alımlarında kullanılabilecek.

10 TL DAHA EK İNDİRİM YAPILACAK

Aynı zamanda mobil uygulama üzerinden kampanyaya katılanlara kazanacakları 40 TL dışında 10 TL’lik ek bir indirim daha yapılacağı açıklandı. Bu şekilde indirimin tutarı 40 + 10 TL şeklinde güncellendi.

50 TL İNDİRİM KAMPANYASININ DETAYLARI

Görülmemiş akaryakıt indiriminde şu ifadeler kullanıldı:

World kredi kartınızla Shell akaryakıt istasyonlarından yapacağınız 200 TL ve üzeri 4 adet ödemede 50 TL world puan kazanacaksınız. Kampanyaya world mobil uygulamasından 1 Temmuz – 15 Ağustos 2022 tarihleri arasında katılabilirsiniz. Kampanya world üyesi istasyonlarda world POS’undan yapılacak işlemlerde geçerlidir.

Kazanılan puanlar Shell istasyonlarında kullanılabilecektir. 19 Ağustos tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 40 TL Shell Puan yüklenecektir.

Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 40 TL’ye ek 10 TL, toplamda 50 TL Shell Puan kazanacaktır.

4 işlemden en az birini POS’ta QR Kod ile ödeme gerçekleştirildiği durumda 50 TL’ye ek 10 TL, toplam 60 TL Shell Puan hediye edilecektir.

Ayrıca, Yapı Kredi POS kullanan esnaf ve KOBİ’lere ekstra 40 TL Shell puan daha hediye edilecektir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir.

Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 40 TL Shell Puan kazanabilir.

Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile tek seferde yapacağınız 200 TL ve üzeri akaryakıt alımınıza 10 TL Shell Puan hediye edilecektir.

Kampanya “Shell istasyonlarında toplam 50 TL Shell Puan” kampanyası ile birleştirilebilir. Her iki kampanyadan da faydalanabilmek için ve toplam 50 TL Shell Puan kazanmak için World Mobil’den “Shell’de toplam 50 TL Shell Puan” kampanyasına katılım yapılarak bir harcamanın POS’ta QR Kod ile yapılması gerekmektedir:

POS’ta QR Kod kampanyasına yalnızca Yapı Kredi bireysel kredi kartları ve bireysel TLcard’lar ile Shell istasyonlarında POS’ta QR Kod ile yapılacak harcamalar dahildir.