Emlak

Ankara’dan ev satın almak isteyen tüketicilere, devlet desteği! 80 metrekare daire 120 bin TL’den satışa sunuldu!

Kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, gayrimenkul satışını başlattığını duyurdu. Banka, Ankara, İstanbul, Antalya gibi büyükşehirler başta olmak üzere birçok farklı şehirde uygun fiyatlar karşılığında konut sahibi olunabileceğini belirtti.

Vakıfbank Gayrimenkul Satışı 2022

Ülkemizin önde gelen kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank, yeni dönemde de kamu bankası olmasının avantajını kullanarak birçok farklı kategori altında tüketicinin lehine kampanyalar geliştirmektedir. Sunduğu finansman hizmetlerinin yanında kart kampanyaları ile de dikkat çeken banka, artan emlak fiyatlarından sonra gayrimenkul satışına başladığını duyurdu.

Vakıfbank tarafından yapılan duyuruya göre çeşitli sebeplerden ötürü haczedilmek durumunda kalan konutların satışa çıkarıldığı bilgisi kaydedildi. Piyasanın oldukça altında fiyatlardan satışa sunulan konutlar, Intengo isimli yasal sitede yayınlandı.

Vakıfbank’tan Ankara’da Satılık Konut İlanları

Vakıfbank, Türkiye’nin dört bir yanında satışa çıkarmış olduğu gayrimenkullerin her biri için farklı satış fiyatları belirlediğini bildirdi. Söz konusu ilanlardan bazılarında yer alan konutların özellikleri ve satış fiyatları şu şekilde açıklandı:

  • Ankara- Beypazarı- Ayvaşık 80 metrekare 1+1 apartman dairesi: 120 bin TL
  • Ankara- Beypazarı- Ayvaşık 73 metrekare 1+1 apartman dairesi: 158 bin TL
  • Ankara- Beypazarı- Ayvaşık 100 metrekare 2+1 apartman dairesi: 213 bin TL

Vakıfbank’tan Nasıl Konut Sahibi Olunur?

Vakıfbank tarafından ilana konmuş olan konutlardan birine sahip olarak yatırım yapmak veya o evde kendisi oturmak isteyen tüketicilerin, öncelikle kendilerine en yakın Vakıfbank şubesine gitmeleri ve istedikleri konut için belirlenmiş olan yüzde 5’lik teminat bedeli yatırmaları gerekmektedir. Teminat bedelinin yatırılmasından sonra ise banka başvuruyu değerlendirecek ve olumlu karara vardığı başvuru sahiplerinin cep telefonlarına sistem giriş şifresi yollayacaktır. İlgili şifre aracılığı ile sistem girişi sağlanacak ve açılan ekrandan konut için fiyat teklifi sunulacaktır.