Bilim, TeknolojiEditörün SeçtikleriEkonomi

AÇIKLAMA GELDİ: Akbank mobil uygulaması çöktü! 8 Temmuz Akbank mobil bankacılık ne zaman düzelecek?

Bayrama sadece bir gün kala ülkemizde en çok tercih edilen bankalardan birinin mobil uygulaması çöktü. Sabah saatlerinden beri Akbank mobil uygulama kullanmak isteyenler şaşırtan bir hatayla karşılaştı. Bayramdan önce meydana gelen bu olayda vatandaşlar tepkilerini sosyal medyadan dile getirdi.

Akbank kullanıcıları Akbank mobil uygulaması çöktü mü? Akbank neden açılmıyor? Sorularının cevabını araştırıyordu. Konuya ilişkin son dakika açıklaması geldi. Akbank mobil bankacılık ne zaman düzelecek?

AKBANK NEDEN ÇÖKTÜ?

Akbank mobil uygulama üzerinden işlem yapmak isteyen vatandaşlar sistem hatası ile karşılaştı. İşlem yapmak isteyen kişiler Akbank mobil uygulaması neden çöktü? Akbank mobil bankacılık ne zaman düzelecek? Sorusuna cevap aramaya başladı. Akbank, açıklamasını sosyal medya üzerinden yaptı.

15.00’E KADAR UZATILDI

Konuya ilişkin Akbank açıklama yaptı. Sorunun sebebini söyleyen banka, işlemlerin 15.00’e kadar uzatıldığını açıkladı.

AKBANK’TAN SİSTEM ARIZASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Bankadan sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz.

Şube çalışma saatlerimiz ve EFT işlem süresi saat 15:00’a kadar uzatılmıştır. Anlayışınız için teşekkür ederiz.Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz” ifadelerine yer verildi.

AKBANK MOBİL BANKACILIK NE ZAMAN DÜZELECEK?

Sorunun ne zaman çözüleceğine dair banka tarafından herhangi bir açıklama geldi. Banka yaptığı açıklamasında şube çalışma saatlerinin ve EFT işlem saatinin 15.00’e kadar uzatılacağını duyurdu.