Emlak

Akbank çıldırdı! 16 bin TL ödeyen herkes 77 metrekarelik konutun sahibi olabilecek!

Çeşitli faktörler çerçevesinde zamlanan hammadde fiyatları, her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de 2 hatta 3 katlık fiyat artışlarının görülmesine sebep oldu. Gayrimenkul fiyatlarının artışından ötürü yeni dönemde konut fiyatı sahibi olma hayallerini ertelemek durumunda kalan vatandaşların imdadına ise Akbank yetişti. Akbank, resmi satış platformu aracılığı ile uygun fiyatlı gayrimenkul satışına başladığını duyurdu.

Akbank’tan Tüketicilere Büyük Destek!

Ülkemizin önde gelen özel bankalarından birisi olan Akbank, yeni dönemde geliştirdiği avantajlı kampanyalar ve diğer hizmetler ile müşteri sayısını günden güne arttırmaya devam ederken, artan gayrimenkul fiyatları karşısında hayallerini ertelemek zorunda kalan tüketiciler için de hacizli konut satışına başladığını duyurdu.

Akbank Satılık Konut Fiyatları

  • Afyonkarahisar İhsaniye Gazlıgöl Mahallesi 77 metrekare apartman dairesi: 160 bin TL (teminat bedeli 16 bin TL)
  • Ağrı Merkez Alpaslan Mahallesi 131 metrekare apartman dairesi: 280 bin TL (teminat bedeli 28 bin TL)
  • Edirne İpsala Bayrambey Mahallesi 162 metrekare apartman dairesi: 220 bin TL (teminat bedeli 22 bin TL)

Akbank’tan Satılık Olan Konutlara Nasıl Sahip Olunur?

Akbank tarafından satışa sunulan konut ve diğer gayrimenkullere sahip olabilmek için öncelikle bankanın gayrimenkul satışı yaptığı resmi internet sitesine erişim sağlanması gerekmektedir. Arama motorları aracılığı ile kolaylıkla erişime açık olan Akbank gayrimenkul satışı platformuna erişim sağlanmasından sonra satılık konutlar veya isteğe bağlı olarak diğer gayrimenkuller sıralanmalı ve bütçeye uygun olan gayrimenkule karar verilmelidir.

Akbank gayrimenkul satışı platformu aracılığı ile satın alınmasına karar verilen gayrimenkulün teminatının yatırılması için en yakın banka şubesine gidilmesi gerekmektedir. Teminat yatırma işlemi ile birlikte banka, ilgili platforma giriş yapılabilmesi için bir kullanıcı adı ve şifre paylaşacaktır. Bu bilgiler ile sisteme giriş yapıldıktan sonra teminatın yatırıldığı gayrimenkul için online olarak fiyat teklifi verilebilecektir.