Genel

Hazal Kaya’dan müjdeli haber sonunda geldi! Kaya’nın hayranları resmen göbek atmaya başladı!

Son olarak Netflix platformunda 2022 yılında izleyici karşısına çıkan Pera Palas’ta Gece Yarısı dizisinde canlandırdığı “Peride / Esra Köksüz” karakteri ile izleyici karşısına çıkan ve buradaki performansı ile alkış toplayan 31 yaşındaki ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya’dan sevenlerine müjdeli haber! Ünlü ve güzel oyuncu, son olarak 2022 yapımı “Benden Ne Olur?” isimli sinema filminde yer almıştı. 7 yıl aradan sonra bir filmde boy gösteren Hazal Kaya’nın hayranları, uzun zamandır bu filmi izlemek için can atıyordu ve Hazal Kaya’dan beklenen güzel haber sonunda geldi. İşte detaylar…

Hazal Kaya’dan Güzel Haber Geldi

2006 yılında oyunculuk kariyerine adıma atan ve Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı “Nihal Ziyagil” karakteri ile geniş kitlelere ulaşan ünlü ve güzel oyuncu Hazal Kaya, daha sonra Adını Feriha Koydum dizisinde canlandırdığı “Feriha” karakteri ile tüm Türkiye’de tanınır oldu. 2016 yılında Top Beauty World listesinde en güzel 100 Kadın arasında bulunan 5 Türk oyuncudan biri olan Hazal Kaya, 2019 yılında meslektaşı Ali Atay ile dünya evine girdi. Bu evlilikten Fikret Ali isminde oğlunu kucağına alan Hazal Kaya, aynı dönemlerde “Benden Ne Olur?” filmi için hazırlıklar yapıyordu. Ünlü oyuncudan bu filmle ilgili sevenlerine müjdeli haber geldi.

Filmin Gösterim Tarihi Belli Oldu

Hazal Kaya’nın “Benden Ne Olur?” filminde rol almayı çok istediği ancak bazı sorunlardan dolayı filmin bir türlü çekimlere başlayamadığı biliniyordu. Ancak pandemi döneminin geçmesi ile birlikte Hazal Kaya, rol arkadaşlarıyla birlikte bu film için sete çıktı. Merakla beklenen filmi izlemek isteyen izleyicilere müjde Disney Plus’tan geldi. Disney Plus, “Benden Ne Olur?” filmini satın aldı ve Twitter’dan yapılan açıklamada filmin platformda 29 Temmuz’da izleyici ile buluşacağı duyuruldu.