Genel

Killa Hakan’ın sağlık durumunda son dakika gelişmesi! Ünlü rapçi Massaka haberi duyurdu!

Ünlü rap şarkıcısı Hakan Durmuş ya da bilinen ismi ile Killa Hakan, geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırılmış ve yoğun bakıma alınmıştı. Killa Hakan’ın arkadaşı olan bir diğer ünlü rap şarkıcısı Massaka, Killa Hakan’ın hastanede ölüm kalım savaşı verdiğini duyurmuş ve durumunun iyi olmadığını söylemişti. Killa Hakan’ın sevenleri bu haber karşısında üzüntü ve endişe ile iyi haberlerin gelmesini bekelerken, Massaka hastaneden bir açıklamada daha bulundu. Massaka, ünlü rap şarkıcısı Killa Hakan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi. İşte detaylar…

Massaka, Killa Hakan’ın Sağlık Durumuna İlişkin Bilgi Verdi

49 yaşındaki ünlü rap şarkıcısı “Killa Hakan” ya da Hakan Durmuş, geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma alınmıştı. Rapçi Massaka bu gelişmeyi, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda “Selam arkadaşlar. Killa Hakan’ın sağlık durumu hiç iyi değil. Yoğun bakımda ölüm kalım savaşı veriyor. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin” sözleri ile duyurmuştu. Massaka’nın bu paylaşımı Killa Hakan’ın sevenlerini hüzne boğarken, rap camiası ve Killa Hakan’ın sevenleri ünlü rapçiden güzel haberler gelmesi için beklemeye geçmişti. Beklenti sürerken, Massaka’dan bir yeni açıklama geldi.

Killa Hakan’dan Sevindiren Haber Geldi

Hastanede Killa Hakan’ı ziyaret eden Massaka, yine Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla Killa Hakan’ın sağlık durumuna ilişkin son bilgileri aktardı. Massaka, Killa Hakan ile hastane odasında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve “Allah’a çok şükür. Her şey yolunda. Dualarımız kabul oldu” ifadelerini dile getirdi. Massaka’nın, Killa Hakan’ın durumunun iyi olduğunu açıklamasıyla birlikte ünlü rapçinin sevenlerinin yüreğine de su serpildi.

Killa Hakan Mart ayında yaptığı paylaşımda sağlık sorunları yaşadığını söylemiş ve “Bayağı bir zamandır yoktum. Ameliyat oldum, iyileşmeye çalışıyorum. Sağlığım yerine gelsin yine güzel şeyler yapacağım inşallah” sözlerini dile getirmişti.