Emlak

Böyle Fırsat Bir Daha Ne Zaman Gelir Bilinmez! İzmir’in En Gözde İlçelerinde 170 ve 210 Bin TL’ye İki Ayrı Dükkan…

Bankaların Katma Değer Vergisi (KDV) mükellefi olmadığı için uygun fiyatlı olarak satışa çıkardığı icralık ev, arsa, işyeri ve araç satışları devam ediyor. Satışlarında güncellemeye giden Yapı Kredi Bankası ise, İzmir’in en işlek iki ayrı ilçesinde yer alan işyerlerini satışa çıkarmış bulunuyor.

Yapı Kredi Bankası, İzmir’de İki Ayrı Dükkan Satıyor

Bu ay icralık işyeri satışlarına iki yeni dükkan daha eklediğini duyuran Yapı Kredi Bankası İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde yer alan 330 metrekarelik işyeri ile İzmir ilinin Konak ilçesinde yer alan 352 metrekarelik dükkanları satışa çıkarmış bulunuyor. İzmir ilinin Bayraklı ilçesinde yer alan 330 metrekarelik dükkan için ihale başlangıç bedelini 17 milyon, ihaleye katılım bedelini ise 170 bin TL olarak belirlemiş olan Yapı Kredi Bankası, İzmir ilinin Konak ilçesinde yer alan 352 metrekarelik dükkan için ise 21 milyon TL ihale başlangıç bedeli ve 210 bin TL ihale katılım bedeli belirlediğini ilan ediyor.

İhalede En Yüksek Bedeli Veren Kazanıyor

Belirlenen baz satış fiyatlarını taban olarak tutan Yapı Kredi Bankası, ihaleye katılan vatandaşların artırımı ile konut, işyeri ve arsa satışlarını gerçekleştiriyor. Dönem dönem icralık araç satışları da gerçekleştiren Yapı Kredi Bankası’nın satışlarında ihaleye katılan ve en yüksek teklifi veren kişi, satışta olan malın veya gayrimenkulün sahibi olarak ilan ediliyor. Söz konusu ihale bedellerini de verilen teklifleri de peşin olarak ödeme ile kabul eden Yapı Kredi Bankası, vatandaşların krediye ihtiyaç duyması halindeyse mülkin ekspertiz değeri oranında kredi ile destek de sağlıyor.

Teklifler İnternet Üzerinden Veriliyor

İcralık konut, işyeri ve arsa satışlarında olduğu gibi araç satışlarında da teklif usulü ilerleyen e-İhale yöntemini kullanan Yapı Kredi Bankası, vatandaşların verdiği teklifleri internet üzerinden kabul ediyor. Resmi sitesinde yer alan gayrimenkul sekmesinden teklifleri kabul eden Yapı Kredi Bankası, ihale sonlandıktan sonra en yüksek bedeli vermeyi taahhüt eden kişiye telefon ile ulaşıyor.