Genel

Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol araba pozlarıyla sosyal medyada olay yarattı! Pozu gören şaşıp kalıyor…

Kanal D ekranlarında 2017-2018 yıllarında izleyici karşısına çıkmış olan Siyah Beyaz Aşk dizisi, yayınlandığı döneme damgasını vurmayı başarmış, oyuncu kadrosuyla da tüm dikkatleri çekmişti. Başarılı dizide bir araya gelen ünlü ve güzel oyuncu Birce Akalay ile başarılı ve yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ikilisi, bu dizide başarılı bir uyum yakaladıklarını göstermişti. İzleyicilerin övgü dolu yorumlarıyla karşılaşan iki arkadaş ve meslektaş, bu kez de araba pozlarıyla gündeme geldi. Dostlukları eskiye dayanan ve birbirlerine özel günlerde sosyal medyadan güzel mesajlar atmayı ihmal etmeyen Akalaya ve Çelikkol’un pozu sosyal medyada olay oldu. İşte detaylar…

Yıllar Sonra Yeniden Kamera Karşısında

Güzel oyuncu Birce Akalay ile yakışıklı oyuncu İbrahim Çelikkol ikilisi, daha önce 2017-2018 yıllarında Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Siyah Beyaz Aşk dizisinde birlikte sete çıkmıştı. Burada iyi bir uyum yakalayan ve dostluklarını ilerleyen yıllarda pekiştiren ünlü ikili, bu kez de araba pozlarıyla sosyal medya gündemini sallamayı başardı. Siyah Beyaz Aşk dizisinden sonra bambaşka projelerde yer alan Akalay ve Çelikkol, 4 yıl aradan sonra Netflix yapımı Kuş Uçuşu dizisinde yeniden bir araya geldi. Uyum yakalayan ikilinin yeniden kamera karşısına geçmesi, izleyicileri de heyecanlandırdı.

Araba Pozları Olay Oldu

Yer aldıkları projelerde ayrı ayrı başarılı performanslar ortaya koyarak tüm dikkatleri çeken Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ikilisi, fırsat buldukça birlikte vakit geçiriyor. Ayrıca özel günlerde sosyal medyadan birbirlerine güzel dileklerini ileten Akalay ve Çelikkol, arkadaşlıklarının hala devam ettiğini de gösteriyor. Her paylaşımları ve her mesajlarıyla gündeme gelen ikili, bu kez de üstü açık bir araçtaki seyahat pozlarını paylaşarak gündeme geldi. Çelikkol’un paylaşımını kendi hesabından paylaşan Akalay, paylaşımına “Roa Trippin” notunu düştü. Bu buluşma, akıllara Kuş Uçuşu dizisinin ikinci sezonunun gelip gelmeyeceği sorusunu getirdi.