Genel

Gönül Dağı ekibinden müjde geldi: 8 bölümlük mini dizinin çekimleri başladı! Kimler oynuyor, dizinin konusu ne?

Türk televizyonlarında son yıllarda birbirinden başarılı ve güçlü diziler izleyicilerle buluştu ve birçok yapım, reytinglerde beklenenin de üzerinde başarılı sonuçlar elde etti. Son yıllarda birçok dizi bu şekilde ön plana çıkarken, geçtiğimiz haftalarda 2. sezonunu noktalayan Gönül Dağı dizisi, son dönemlerin reyting rekortmeni yapımı olarak tüm dikkatleri çekmeyi başardı. TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran Gönül Dağı dizisinin yapımcısından, izleyicileri sevinçten havalara uçuracak yepyeni bir hamle geldi. Gönül Dağı dizisinin yapımcısı, şimdi de dijital platform için kolları sıvadı. Yeni proje ile ismi anılan oyuncu kadrosu izleyicileri çok heyecanlandıracak. İşte detaylar…

Gönül Dağı’nın Yapımcısı Müjdeyi Duyurdu

2 sezon boyunca TRT 1 ekranlarında Cumartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Gönül Dağı dizisi, her iki sezonunda da milyonları ekran başına kilitleyerek reytingleri alt üst etmeyi başardı. Bununla birlikte sevilen dizinin yapımcısı, izleyicileri heyecanlandıran yeni bir gelişmeyi duyurdu. Dijital platform için hazırlanacak ve 8 bölümle izleyici karşısına çıkacak olan “Modern Doğu Masalları” isimli dizide başrollerde Feyyaz Duman, Semih Ertürk ve Mehmet Atay isimleri yer alacak.

Modern Doğu Masalları Nasıl Bir Dizi Olacak?

Dijital platforma hazırlanan “Modern Doğu Masalları” isimli 8 bölümlük mini dizinin çekimleri bu hafta başladı. Gönül Dağı’nın yönetmeni Yahya Samancı’nın yönetmenliğini yaptığı yeni dizide Feyyaz Duman “Halil” karakteriyle, Semih Ertürk “İbrahim” karakteriyle ve Mehmet Atay da “Dondurmacı İhsan” karakteriyle yer alacak. Dizide, babalarını kaybeden iki kardeşin yürekleri sızlatan etkileyici bir hikayesi ele alınıyor. Dizi, Gönül Dağı’nın da yapım şirketi olan Köprü Film imzasıyla izleyici karşısına çıkacak.

Dramatik yapısıyla ön plana çıkacak olan dizide yine gerçek hayattan esintilerin ve samimi oyunculukların yer alması bekleniyor.