Genel

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir 2 gün sürecek düğün için milyonları gözden çıkardı! Bu para akıllara durgunluk verir!

Ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir, televizyon ekranlarında son olarak Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile izleyici karşısına çıktı. TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve 2 sezonun ardından final yaparak ekranlara veda eden Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldığı dönemde ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile aşk yaşamaya başlayan Demet Özdemir, şimdilerde ise düğün hazırlıklarına başladı. Bir dönem ilişkilerini noktalayan ve daha sonra barışarak evlilik yolunda adım atan Özdemir ve Koç çiftinin devam eden hazırlık sürecinde düğün için ayırdıkları bütçe görenleri, duyanları şok etti. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç’un düğün için harcayacakları para dudak uçuklattı… İşte detaylar…

Düğün Hazırlıkları Son Sürat Devam Ediyor

2021 yılının başlarında aşkları ortaya çıkan ve sık sık magazin ve sosyal medya gündeminde yer edinen Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti, 2022 yılının sonlarında ayrılık kararı almıştı. İddialara göre Oğuzhan Koç’un kıskançlık krizleri nedeniyle ayrılan çift, daha sonra çevrelerindeki yakın arkadaşlarının devreye girmesiyle 2022 yılında yeniden bir araya geldi. İlişkilerine bir şans daha veren ünlü çiftten Koç, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilisi Demet Özdemir’e evlilik teklif etti ve Özdemir de bu teklife “Evet” yanıtını verdi. Nişan adımı atan çift, şimdilerde düğün için hazırlanıyor.

Düğün Tarihi Belli, Masraf Dudak Uçuklattı!

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çifti geçtiğimiz haftalarda aile arasındaki ufak bir törenle nişanlanmıştı. Ardından düğün hazırlıklarına başlayan çiftin 28 Ağustos tarihinde, İstanbul’da düğün yapacağı öğrenildi. İddialara göre ünlü çift, 600 davetlinin katılacağı bir düğün organize edecek ve düğün Sarıyer’deki lüks bir otelde olacak. Ayrıca iddialara göre düğün 2 gün boyunca devam edecek ve çift, düğünün ikinci gününü arkadaşlarına ayıracak. Gündeme gelen söylentilerde çiftin bu düğün için 4 milyon liralık masraf yapmaya hazırlandığı iddia edildi.