Genel

Demet Özdemir’den hayranlarını korkutan açıklama! Düğün öncesi korkunç haberi verdi

Ekranların en sevilen simalarından güzel oyuncu Demet Özdemir hayranlarını korkuttu. Ünlü oyuncunun koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Hastalığı ağır atlattığını söyleyen Demet Özdemir bir anda sosyal medya kullanıcılarının en çok konuştuğu isimlerden biri haline geldi. Koronavirüs vakaları yeniden yükselmeye başlarken ünlüler de bu hastalıkla mücadele ediyor. En sevilen oyunculardan biri olan Demet Özdemir koronavirüse yakalandı. Geçtiğimiz ay ünlü şarkıcı ve oyuncu Oğuzhan Koç ile nişanlanan güzel oyuncu evlilik hazırlığı yaparken kötü haberi takipçilerine duyurdu.

Koronavirüs Paylaşımı Yaptı

Bir süredir nişanlısı Oğuzhan Koç ile Çeşme’de tatil yapan Demet Özdemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Koronavirüs testinin pozitif çıktığını söyleyen güzel oyuncu hastalığı ağır atlattığını duyurdu: “3 yıldır hiç olmamıştım ama koronaya yakalandım. Ertelenen hiçbir şey yok öncelikle onu belirtmek isterim. Ben biraz ağrılı ve ağır atlatıyorum ama tedavim devam ediyor. Yakında iyileşip geri dönüyorum. Lütfen dikkat edin. Beni merak eden, adıma üzülen, arayan soran herkese çok teşekkür ediyorum. Sizi seviyorum.”

Düğün Hazırlıkları Sürüyor

14 Şubat Sevgililer Günü’nde Oğuzhan Koç’un evlilik teklifini kabul eden Demet Özdemir sosyal medya hesabından paylaşım yapmaya devam ediyor. İki hafta önce nişanlanan ünlü çift şimdiden düğün hazırlıklarına başladı. Demet Özdemir, mutlu birlikteliği hakkında yaptığı açıklamasında “İkimiz de birbirimize çok şanslı geldik. İkimiz de çok mutluyuz. Ben kendimi çok şanslı hissediyorum.” ifadeleriyle aşkını dile getirmişti. Düğün hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken güzel oyuncu henüz gelinlik seçmediğini söyledi. Gelinlik hayali olup olmadığı sorusuna ise “Ben 15 yaşından bu yana çalışıyorum. Hiç düğün dernek, gelinlik falan hayal etmediğimi fark ettim. O yüzden kesin bir şey söyleyemiyorum.” cevabını vermişti.