Genel

Survivor Ayşe Yüksel’in MasterChef yarışmacısıyla aşkı ortaya çıktı! Meğer Ayşe yarışmadayken…

Survivor Türkiye programı uzun yıllardır TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor ve sevilen program her sezonunda reytingleri parçalamayı başarıyor. Her bölümü ile en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Survivor programı, son olarak All Star sezonu ile ekranlara geldi ve programda yer alan yarışmacılar da sezon boyunca sosyal medyanın en çok konuştuğu isimler arasında yer aldı. Yarışma programında yer alan yarışmacılar arasında, programı da 4. sırada tamamlayan Ayşe Yüksel, şimdilerde aşk hayatındaki çeşitli iddialarla gündeme geldi. Ayşe Yüksel’in, MasterChef Türkiye yarışmacısı ile aşk yaşadığı ve ikilinin evlilik yolunda adım atmaya hazırlandığı iddia edildi. İşte detaylar…

MasterChef’ten O İsimle…

TV 8 ekranlarının en popüler yapımlarından biri olan Survivor All Star programı, programa katılan yarışmacılar geniş çaplı popülarite yakalamasına yardımcı oldu. Survivor programı ile adını ikinci kez geniş kitlelere duyuran Ayşe Yüksel’in, MasterChef Türkiye programında yer alan bir yarışmacıyla gönlünü kaptırdığı iddia edildi. Survivor All Star’da yarı finalde elenen ve programı 4. sırada tamamlayan Ayşe Yüksel’in aşk yaşadığı iddia edilen isim ise herkesi şaşkına çevirdi.

Ayşe Yüksel Yarışmadayken…

Sosyal medyada depremlere neden olan iddialara göre Survivor yarışmacısı Ayşe Yüksel ile MasterChef Türkiye 2021 yarışmacılarından Sergen Özen aşk yaşıyor. Hatta gündemdeki iddialara göre Ayşe Yüksel, Survivor All Star yarışmasındayken Sergen Özen de Ayşe’nin ailesiyle tanıştı. MasterChef Türkiye programında sergilediği sempatik halleriyle ve başarılı performansları ile adından söz ettiren Sergen Özen’in, Survivor final gecesinde Ayşe Yüksel’e destek verdiği ve yanında olduğu iddiaları da gündeme geldi. Ayşe Yüksel ve Sergen Özen ikilisinden konuya ilişkin bir açıklama gelip gelmeyeceği merakla bekleniyor.