A101 Marketleri, Enflasyon Falan Tanımadı; Ayçiçek Yağı ve Zeytinyağı Fiyatlarını Piyasanın Yarısına İndirdi! Şaka Gibi İndirimler A101 Marketlerinde Başladı…

Zincir marketlerinin en uygun alışverişi sağlayanlarından biri olan A101 marketleri, bu haftaki indirim kataloğunu yayınladı. Yayınladığı katalogda özellikle gıda ürünlerinde ciddi indirimler gerçekleştiren A101 marketleri, son zamanlarda zam almasıyla dikkat çeken ayçiçek ve zeytinyağlarında da indirimler gerçekleştirdi.

A101 Marketleri Ayçiçek Yağı Fiyatlarını Dibe Çekti

Özellikle ayçiçek yağlarında ciddi indirimler gerçekleştiren A101 marketleri, en düşük ayçiçek yağ8ı fiyatını Vera marka ayçiçek yağlarında sunarken, bu ayçiçek yağının fiyatlarının 34,50 TL’den başladığını duyurdu. Öte yandan A101 marketlerinde satışta olan tüm ayçiçek yağlarının fiyatlarının aşağıdaki şekilde olduğu açıklandı:

A101 Marketlerinde Zeytinyağları da İndirimde

A10 marketleri bu hafta ayçiçek yağlarının yanı sıra riviera ve sızma zeytinyağlarında da indirime gitti. A101 marketlerinin hem fiziki hem de online şubelerinde satılmaya başlayan zeytinyağlarının fiyatları ise, şu şekilde belirlendi:

Exit mobile version