Genel

Ziraat Bankası, ING Bank ve QNB Finansbank’tan 3 ay borç ödemeden aylık 514 TL taksitle kredi imkanı!

Acil nakit ihtiyacı olanlar için fırsat 3 bankadan birden geldi. Ziraat Bankası, ING Bank ve QNB Finansbank, acil nakit ihtiyacı olan ve ödemelere hemen başlayamayacak olan vatandaşlar için 3 ay ertelemeli kredi seçeneklerini duyurdu. Aylık 1.325 TL taksitle ödenebilen kredilerde, limit de 50 bin TL’ye kadar yükselebiliyor. Bu kredi paketleri sayesinde nakit ihtiyacı olanlar kolay ve hızlıca ihtiyaçlarını giderebilecek. İşte detaylar…

Ziraat Bankası İhtiyaç Kredisi

Sunduğu ihtiyaç kredisi paketinde 3 ay borç erteleme imkanı sunan bankalar arasında yer alan ve bir kamu bankası olarak hizmet ve ürünlerini sunan Ziraat Bankası, 15 bin TL kredi tutarında %1,79 faiz oranı sunuyor. Bununla birlikte Ziraat Bankası geri ödemelerde 36 aya kadar vade imkanı tanıyor ve bu sürenin içerisinde ilk 3 ayda geri ödememe fırsatı da yer alıyor. Bu şartlar altında Ziraat Bankası’ndan kullanılan 15 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi de 611,17 TL olarak hesaplanıyor.

ING Bank İhtiyaç Kredisi

Sunduğu ihtiyaç kredisinde 3 ay borç erteleme fırsatı tanıyan bir diğer banka olan ING Bank da 10 bin TL kredide azami 36 ay vade imkanı sağlıyor. ING Bank’ın sunduğu ihtiyaç kredisindeki vadede 3 ay borç ödenmeyen dönem de yer alıyor. ING Bank söz konusu kredide %3,04 faiz oranı sunuyor ve bu şartlar altında ING Bank’ta kullanılan 10 bin TL kredide aylık taksit ödemesi de 514 TL olarak hesaplanıyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi

İhtiyaç kredisi kampanyalarında 3 ay geri ödemesiz dönem fırsatı sunan bir diğer banka olan QNB Finansbank ise 30 bin TL ihtiyaç kredisinde %2,21 faiz oranı sunuyor. QNB Finansbank da mevzuat gereğince azami 36 aya kadar vade imkanı sağlıyor. Bu şartlar altında QNB Finansbank’ta 30 bin TL ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi 1.325,86 TL olarak hesaplanıyor.