Emlak

Türkiye Finans’tan Ankara’da 3 Gayrimenkul Arka Arkaya Satışta; 181 Bin 500 TL’den Başlıyor, 396 Bin TL’ye Kadar Çıkıyor!

Artan emlak fiyatları karşısında hala uygun fiyat sunan icralık satışlar, vatandaşların ev, arsa ya da işyeri alma hayallerini rafa kaldırmasını engellemeye başladı. İcralık dairelerini piyasa fiyatına göre oldukça uygun satışa sunan ve az teminat bedeli talep etmesiyle e-İhalelere girmeyi kolaylaştıran Türkiye Finans Bankası ise, bu ay Ankara’dan 2’si işyeri, 1’i arsa olmak üzere üç satış gerçekleştireceğini geçtiğimiz gün güncellediği ilanları aracılığıyla kamuoyuna duyurdu.

Türkiye Finans’ın Ankara Satışları 181 Bin 500 TL’den Başlayan Fiyatlarla

Ankara ilinde satışa çıkardığı icralık gayrimenkullere yeni bir gayrimenkul daha eklemiş olan Türkiye Finans Bankası, Ankara ilinin Polatlı ilçesinde yer alan Kartaltepe AVM’de bulunan 34 metrekarelik dükkanı satışa çıkarmış bulunuyor. Teminat bedelinin 10 bin TL’nin altında olması nedeniyle ihaleye katılımı oldukça kolaylaşan bu işyeri için Türkiye Finans Bankası’nın belirlediği ihale başlangıç bedeli ise, 181 bin 500 TL.

Türkiye Finans’ın Ankara Satışlarında İki İşyeri Var

Aynı AVM içerisinden iki dükkan satışa çıkaran Türkiye Finans Bankası, bu kez 36 metrekarelik bir dükkan için ilan vermiş bulunuyor. Yine Ankara ilinin Polatlı ilçesinde yer alan Kartaltepe AVM’de bulunan bu işyeri için de ihale sürecini başlatmış olan Türkiye Finans Bankası, ihale başlangıç bedelini ise, 192 bin 500 TL olarak ilan ediyor.

Türkiye Finans’ın Ankara Satışlarında Arsa da Yer Alıyor

Ankara ilinde geçtiğimiz gün satışa sunduğu iki işyerinin yanı sıra bir de arsa satacağını duyurmuş olan Türkiye Finans Bankası, Ankara ilinin Güdül ilçesinin Salihler Köyü’nde bulunan 1080 metrekare genişliğindeki bir arsayı satışa çıkarmış bulunuyor. Oldukça geniş bir araziyi uygun fiyata satışa koyan Türkiye Finans Bankası, bu arsa için başlattığı ihalenin başlangıç bedelini yalnızca 396 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor.