Genel

Hem Sevinecek, Hem Üzüleceksiniz: Hazal Kaya İspanya’ya Gidiyor; “Pera Palas’ta Gece Yarısı’nın 2. Sezonu Her An Kalabilir…”

Kanal D ekranlarının fenomen yapımlarından olan Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Nihal; Adını Feriha Koydum isimli Show TV dizisinde canlandırdığı Feriha karakteriyle inanılmaz çıkışlar yakalayan Hazal Kaya, bu dizilerin ardından şöhret basamaklarını teker teker tırmanmıştı. Şimdilerde dijital yayın platformu ile iş yapmaya başlayan Hazal Kaya, özellikle son dizisi olan Pera Palas’ta Gece Yarısı’ndaki rolü ile çok beğenildi. Ancak, Hazal Kaya’yı İspanya’ya taşıyan bu dizisi değil, 2013 yılında rol aldığı bambaşka bir dizi oldu.

Hazal Kaya’nın Eski Dizisi Artık İspanya’da

Yurtdışında Türk dizileri her dönem ilgi gören diziler arasındaki yerini alıyordu. Ancak özellikle pandemi döneminde evde daha sık vakit geçiren insanlar, dizi ve filmlere daha çok talep gösterir hale geldi. O günlerden bugünler Türk dizilerine olan talep de arttı. Özellikle İspanya, Türk dizilerine gösterdiği ilgi ile bu süreçte de zirvedeki yerini koruda. Demet Özdemir’den Kerem Bürsin’e kadar her ismin dizisine hayran olan İspanyol halk, bu kez başka bir hayranı olduğu Türk oyuncu Hazal Kaya’nın eski bir dizisi ile buluşmaya hazırlanmaya başladı.

A.Ş.K. İspanya Yolunda

Başrollerinde Hazal Kaya, Hakan Kurtaş, Nebahat Çehre, Aslı Tandoğan, Kaan Urgancıoğlu ve Erkan Can gibi iddialı isimlerin paylaştığı Gold Film imzalı A.Ş.K. isimli dizi, 25 Eylül 2013 tarihinde Kanal D ekranlarından yayınlanmaya başlamıştı. Pakistan, İran, Arjantin, Bulgaristan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Peru’ya satılan A.Ş.K. dizisi, bu kez İspanya’ya satıldı. A.Ş.K isimli Hazal Kaya dizisinin İspanya’nın dijital yayın platformlarından biri olan Mitele Plus’ta yayınlanacağı öğrenildi.

Türkiye’de İlgi Görmemişti

Senaryosunu Evren Şit ve Serdar Soydan’ın birlikte kaleme aldığı; yönetmenliğini Ömür Atay’ın yaptığı iddialı bir aşk hikayesini konu alan A.Ş.K dizisi, Türkiye’de ilgi görmemiş ve 13 bölümlük ekran macerasının ardından yayından kaldırılmıştı.