Genel

Disney Plus’ın İlk Yerli Yapımı Kaçış’tan Herkesi İlgilendiren Bir Haber Geldi: “O Sahneler Yürekleri Ağızlara Getirecek…”

Görkemli bir lansman ile Türkiye pazarına giren The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney Plus, 14 Haziran 2022 tarihi itibariyle erişime açılmıştı. Önümüzdeki günler için pek çok ünlü isim ile anlaşma yapan Disney Plus, ilk yerli yapımı Kaçış dizisini seyircisi ile buluşturmaya başladı.

Platformun İlk Türk Yapımı Oldu

Başrollerini Engin Akyürek, İrem Helvacıoğlu, Aziz Çapkurt, Onur Bay, Leyla Tanlar, Aras Aydın, Levent Ülgen gibi iddialı isimlerin paylaştığı Kaçış dizisi, haziran ayında Türkiye’de yayına başlayan Disney Plus isimli dijital yayın platformunun ilk yerli dizisi oldu. Şimdilerde pek çok yerli dizi hazırlığı içerisinde olduğu bilinen Disney Plus’ın ilk yerli yapımı Kaçış, bölüm bölüm yayınlanmaya başlamıştı. Kaçış’ın bu hafta platforma eklenecek olan yeni bölümü öncesinde bir fragman yayınlandı.

Engin Akyürek’in Oyunculuğu Beğenildi

Yapımcılığını O3 Medya ve Same Film iş birliğinin üstlendiği, senaryosunu Ali Doğançay’ın kaleme aldığı, yönetmenliğini ise Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği Disney Plus’ın ilk Türk dizisi Kaçış için yayınladığı ilk günden bugüne birbirinden farklı olumlu ve olumsuz yorumlar yapıldı. Ancak, Kaçış dizisini izleyen sosyal medya kullanıcılarının ortak fikri, Engin Akyürek’in dizide canlandırdığı karakterde gösterdiği performansın oldukça iyi olması yönündeydi. Sürükleyici hikayesi olan Kaçış dizisinden yeni fragman haberi geldi.

Yeni Fragman Merak Uyandırdı

Aksiyon ve gerilim dolu bir teme ile seyirci karşısına çıkmaya başlamış olan Kaçış dizisi, sınır ötesine gizlice geçen bir grup gazetecinin baskın sonucu radikal örgütün eline düşmesini ve örgütün elinden kurtulmasını konu alıyor. Kaçış dizisinin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise yeni bölümün Engin Akyürek tarafından canlandırılan Mehmet karakterinin Türkiye’ye geri dönmek için Hattat bölgesinden kaçmaya çalışmasını seyirci karşısına çıkaracağı görülüyor.