Gündem

İzlenme rekorları kıran dizinin setinde korkunç olay: Olay yerinde hayatını kaybetti!

Son dakika gelişmesi… Amerika Birleşik Devletleri’nde izlenme rekorları kıran polisiye dizilerinden olan ve uzun süredir devam eden Law and Order setinde korkunç bir olay yaşandı! Dizinin çekimleri sırasında bir çalışan silahlı saldırıya uğrayarak can verdi.

Dizinin prodüksiyon ekibinde çalışan 31 yaşındaki Johnny Pizarro, çekimler için bulunduğu Brooklyn’de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Pizarro’nun çekimler sırasında bölgeyi boşaltmak ve araçların parkını düzenlemesi ile görevlendirildiği öğrenildi.

Gelen açıklamalara göre dizi çekimleri başlamadan önce silahlı bir kişi Pizarro’nun bulunduğu araca yaklaştı ve başından vurdu. Talihsiz çalışan hemen hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti.

DİZİ SAHNESİ SANMIŞLAR

Johnny Pizarro’nun 31 yaşında, evli ve 3 çocuk babası olduğu öğrenildi. Olaya şahit olan kişiler ve set çalışanları, katliamın şokunu yaşarken, meydana gelen saldırının ‘dizi sahnesinin bir parçası’ olduğunu düşünenler de bulunuyordu.

Görgü tanıklarından 60 yaşındaki yerel sakin Janus Czuj, cinayetin tamamen dizinin senaryosu gereği olduğunu sandığını anlatırken, “Dizi için sahte bir suç mahali yarattıklarını düşündüm. Bu trajedinin gerçek olabileceğine ihtimal vermedim.” ifadesini kullandı.