Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekli maaşı olan herkese 5.250 TL para veriliyor! Emeklilerin banka hesabına yatıyor: Ödemeler bugün başladı

Milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Bankalar emeklileri kendi bankasına çekmek için yarışa girerken tek tek promosyon ödemeleri hakkında detaylar paylaşıldı. Yapı Kredi Bankası tarafından emekli promosyon ödemesi yapılacağı belirtilerek emekli maaşını Yapı Kredi’ye taşıyana 5.250 TL verileceği ifade edildi. Emekli maaşını Yapı Kredi’den alıp da emekli yakınına referans olanlara da 2500 TL’ye kadar ödeme yapılacağı belirtildi ve kampanyanın ay sonunda sona ereceği ifade edildi.

31 TEMMUZ’DA SONA ERECEK

Yapı Kredi Bankası Emekli Referans Kampanyası 4 Nisan – 31 Temmuz 2022 tarihleri arasında geçerli olduğu belirtildi ve Yapı Kredi Bankası müşterileri SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılabileceği aktarıldı.

Yapı Kredi Bankası müşterileri Şubelerimiz, Müşteri İletişim Merkezi ve Yapı Kredi Mobil üzerinden SGK maaşı sahibi bir emekliye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabileceği belirtilen duyuruda referans veren müşterilerin Yapı Kredi Şubeleri, Müşteri İletişim Merkezi üzerinden aldıkları kodları referans göstermek istedikleri emekli tanıdıkları ile paylaşmaları gerektiği aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Referans verilen emeklinin kendisine iletilen kodu Yapı Kredi’ye maaş taşıma ve promosyon başvurusu yaptığı sırada Şube / Müşteri İletişim Merkezi personeli ile paylaşması veya Yapı Kredi Mobil ve Yapı Kredi İnternet Şubesi üzerinden maaş taşıma işlemlerini gerçekleştirirken girmeleri gerekmektedir.

Emekli müşterilerin Referans kampanyasına katılımının alınabilmesi için promosyon taahhüdü vermeleri ve kod girişlerinin gerçekleşmesi gerekmektedir.

SADECE BİR KİŞİ REFERANS GÖSTERİLİR

Bir emekli sadece bir kişi tarafından referans gösterilebilir.

Referans veren müşteri tarafından alınan kod yalnızca bir emekli tarafından kullanılabilir.

Bir müşteri en fazla 10 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. Yapı Kredi Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını Yapı Kredi Bankası’na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 2.500 TL ödül kazanabilir.