Genel

Survivor Parviz Abdullayev’den Sonra Yerine Yarışmalara Katılacak İsim Belli Oldu; “Hiç de Yabancı Değil!” Parviz Abdullayev’in Oğlunun Performansı Çok Beğenildi…

TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Türkiye yarışmasına katılması sayesinde Türkiye’de de popüler hale gelen Parviz Abdullayev, Survivor Türkiye 2020 yarışmasının ardından Survivor All Star 2022 yarışmasında da boy göstermişti. Yarışmada geçirdiği talihsiz kaza sonucu yarışmaya erken veda etmek zorunda kalan isimlerden biri olan Parviz Abdullayev, Merve Aydın’dan hemen sonra adaya veda etmişti. Geçtiğimiz gün bir video paylaşan Parviz Abdullayev, yarışmalara artık kendinin değil, oğlu Yusif Abdullayev’in katılması gerektiğini ise, resmen gözler önüne serdi.

Azeri Parviz Abdullayev, Survivor ile Popüler Hale Gelmişti

Aslen Azeri kökenli olan Parviz Abdullayev, katıldığı iki Survivor yarışıyla da epeyce konuşulmuş ve özellikle de sergilediği performanslar ile hafızalara kazınmıştı. Parkurların sevdiği isimlerden biri olan kick boksçu Parviz Abdullayev, her iki sezona da damgasını vurmayı yüksek performansı sayesinde başarmıştı. Evli ve iki çocuk babası olduğu bilinen Parviz Abdullayev’in büyük oğlu da kendisi gibi çok küçük yaşta boks ile ilgilenmeye başladı. Geçtiğimiz gün büyük oğlu Yusif ile bir video çeken Parviz Abdullayev, oğlunun yeteneğinin keşfedilmesinin ardından ilginç öneriler ile karşılaşmaya başladı.

Parviz Abdullayev’in Oğlu Yusif’in Videosu Çok Ses Getirdi

Babası Parviz Abdullayev ve kardeşinin de yer aldığı bir videoda şarkı söyleyen Yusif Abdullayev, söylemesi oldukça zor olan bir rap şarkıyı akıcı bir şekilde söyledi. O anları videoya alan amatör kameranın görüntüleriyse kısa süre içerisinde TikTok isimli platformun keşfet sekmesini ele geçirdi. Parviz Abdullayev’in oğlu Yusif’in sesi de rap söylerken sergilediği performans da çok beğenilirken; küçük Abdullayev’e, sosyal medya kullanıcıları tarafından “O Ses Türkiye katılsın” yorumları binlerce kez yapıldı.