Genel

Acun’a ve Survivor’a çok dişli rakip geliyor, reytingler altüst olacak! Bu yarışma ortalığı karıştırır…

Televizyon ekranlarında uzun yıllardır milyonları ekran başına kilitlemeyi başaran ve her sezonunda ve her bölümünde reytinglerde çok iyi sonuçlar elde eden Survivor Türkiye programı, son olarak 2022 All Star sezonu ile izleyici karşısına çıktı. Sevilen yarışma programı henüz ekranlara gelmeye başlamadan önce, All Star sezonunda kimlerin yer alacağı konusu sık sık gündeme geliyordu. Yarışmacıların isimlerinin açıklanmadığı o dönemde, eski şampiyon Turabi’nin de kadroda yer alacağı iddiaları gündeme gelmişti ancak Turabi All Star kadrosunda yer almadı. Acun Ilıcalı’ya kırgın olduğu iddia edilen Turabi yarışma süresince Acun Ilıcalı’ya ve Survivor programına sevgisini gösterdi ancak Turbo Turabi, sosyal medyadan yaptığı açıklamayla Acun’a rakip olacağını duyurdu.

Acun’a ve Survivor’a Rakip Geliyor!

Survivor Türkiye programında ilk olarak 2014 sezonunda şampiyon olan Turabi Çamkıran, daha sonra 2015 All Star sezonunda da şampiyon olmayı başarmıştı. Survivor tarihinin en kritik isimlerinden biri olan Turabi, geçtiğimiz günlerde de son olarak The Challenge: War of the World isimli yarışmada şampiyon olmayı başardı. Turabi, elde ettiği bu şampiyonluğun ardından yaptığı açıklamada, Acun Ilıcalı’ya ve Survivor’a rakip olabilecek bir yarışma için hazırlık yaptığını dile getirdi. Turabi, 10 milyon dolar daha kazandığında istediği formattaki yarışmayı hayata geçireceğini söyledi.

Turabi Hayalindeki Yarışmayı Anlattı

Turabi, sosyal medyadan yaptığı açıklamada “Yarışlardan 10 bin dolar daha kazanıp kendi yarışmamı yapacağım. Kavga, gürültü, küfür, kıyamet her şey serbest olacak. Düzgün insan ayakları yapanlar ceza alacak. Oylama ile elenen kişi istediği herhangi birini seçip son bir eleme oyunu oynayacak, kaybeden eve gidecek” dedi.

Survivor Şampiyonlarına Açık Kapı

Ayrıca yarışmasında Survivor şampiyonlarına da yer ayırabileceğini belirten Turabi “İsteyen bütün Survivor şampiyonları onur konuğu olacak yarışmanın. Şampiyonlardan isteyen olursa da yarışmanın yorumcuları olacak. Şampiyonların yorumcu olması kadar güzel bir şey daha olamaz. Zaten anca şampiyon olmuş kişiler nasıl şampiyon olunacağını anlatabilir” sözlerini dile getirdi.