Genel

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı ile tartışma görüntülerini açıkladı! “Ben yapı olarak…”

Geçtiğiniz günlerde Bodrum’daki bir mekanda görüntülenen Acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subaşı’nın kalabalık bir ortamda tartıştıkları iddialarını gündeme getiren görüntüler, kısa sürede sosyal medya ve magazinin zirvesine oturdu. Söz konusu görüntülerde ikilinin, diğer insanların ortasında birbirleri ile bir şeyler konuşmaya çalıştıkları görülüyordu ve bu görüntüler, ikilinin, herkesin içinde tartıştığı iddialarını doğurdu. Bu iddialar sonrası bir süre Acun Ilıcalı’dan ya da Şeyma Subaşı’ndan bir açıklama gelmezken, Ilıcalı katıldığı bir davette sonunda konuya ilişkin açıklamada bulunarak söz konusu görüntülerde Subaşı ile tartışmadıklarını belirtti. Ilıcalı’nın Subaşı ile ilgili söyledikleri de tüm dikkatleri çekti. İşte detaylar…

Ilıcalı “Kavga” İddialarına Noktayı Koydu

Var Mısın Yok Musun programında yarışmacı olarak yer aldıktan sonra Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Şeyma Subaşı, daha sonra Ilıcalı ile dünya evine girdi ve ikilinin “Melisa” isminde kızları dünyaya geldi. Evlilik kararları kadar boşanma kararlarıyla da konuşulan ünlü ikilinin, Bodrum’da bir mekanda bir araya geldiği görüntüler geçtiğimiz günlerde gündeme düşerken, ikilinin o görüntülerde birbiriyle kavga ettiği iddia edildi. Konuya açıklık getiren Acun Ilıcalı, Subaşı ile tartışmadığını ve kendisinin yapı gereği tartışan bir insan olmadığını söyledi.

Acun Ilıcalı’nın Şok Eden Açıklamaları

Acun Ilıcalı, Fenerbahçe’nin bir etkinliğine katıldığı sırada Beyaz Magazin programına verdiği röportajda “Bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir yok. Popülarite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şey anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten 5 dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemim yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim” dedi.