Emlak

TEB, Marmara ve Ege Bölgesi’nden Sonra Karadeniz Yaylalarına da El Attı! İster Yatırımlık; İster Kafa Dinlemelik… Bu Fiyata Asla Kaçmaz!

Uygun fiyat ve e-İhale süreci ile kolaylıkla satın alınabilmesi nedeniyle vatandaşların yeni favorisi olan icralık konut satışlarına TEB’den bugün bir yeni ilan daha eklenmiş bulunuyor. Marmara ve Ege Bölgesi’nde aktif olarak satışlarına devam eden TEB, bu kez yeni konutunu Karadeniz Bölgesi’nden satışa koyuyor.

TEB, Karadeniz’in İncisi Artvin’de Konut Satıyor

TEB, bu ay satışını gerçekleştireceği konut ilanları arasına bugün Karadeniz Bölgesi’nin gözde kentlerinden biri olan Artvin’den de bir konut eklemiş bulunuyor. Artvin ilinin Kemalpaşa ilçesinden satışa çıkan bu konutun ihale başlangıç bedeli olarak TEB tarafından 450 bin TL isteniyor. Genişlik olarak 125 metrekare olan bu konutun ihalesine katılım için ödenmesi gereken miktar ise, yalnızca 45 bin TL oluyor.

2 Balkonu Bulunuyor

TEB’in bu ay Artvin ilinin Kemalpaşa ilçesinden satışa çıkardığı 125 metrekarelik konutun özellikleri de bankanın yayınladığı ihale ilanı ile birlikte ortaya çıkmış bulunuyor. Oda sayısı olarak 3+1 olan bu konutun iki adet de balkonu olduğu ilan detayıyla ortaya çıkıyor. Şehrin merkezinde yer alan bu konut, ulaşım araçları ve okul, hastane gibi diğer tüm ihtiyaçlara da yanıt verebilecek bir konum da bulunuyor.

İhale Bitiminde Satış Gerçekleştiriliyor

Diğer bankalar ihale boyunca teklifleri kabul eden TEB, Artvin’den satışa koyduğu bu konut için de teklifleri kabul etmeye başlamış bulunuyor. İlk teklifin 450 bin TL olmasına izin veren TEB, ilk teklifin ardından gelecek tekliflerin açık artırma usulü ile bu fiyatın üzerine çıkmasını istiyor. İhalenin sonunda en yüksek teklifi veren kişi uygun fiyatlı konutun sahibi oluyor. Üstelik TEB, konutun ve ihaleye katılan kişinin kredi politikalarına uygun olması halinde satış için kredi kullanımına da izin veriyor.