Editörün SeçtikleriEkonomi

İndirimden sonra güncel akaryakıt fiyatları belli oldu: 22 Temmuz akaryakıt fiyatları! Bugün LPG, motorin ve benzin fiyatları

Son dönemlerde araç sahipleri akaryakıt fiyatlarına indirim haberlerini yakından takip ediyor. Arama motorunda sıkça güncel akaryakıt fiyatları kaç TL oldu? 22 Temmuz akaryakıt fiyatları ne kadar? Benzine, motorine ve LPG’ye indirim var mı? Soruları araştırılıyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalı seyir akaryakıt fiyatlarında etkisini göstermeye devam ediyor.

Özellikle FED faiz kararlarında faiz artırımı bekleniyor. Bu durum aslında akaryakıt fiyatlarında indirim anlamına geliyor. Akaryakıta gelen son indirim sonrasında 22 Temmuz güncel akaryakıt fiyatları da -açıklanmış oldu.

MOTORİN 3 TL İNDİRİM BEKLENİYORDU

Rusya ve Ukrayna arasında devam eden savaş ne yazık ki petrol fiyatlarını ciddi derecede etkiledi. Bir dönem 30 TL’ye kadar çıkan akaryakıt fiyatları son dönemlerde gelen indirimlerle birlikte düşmeye başladı. Benzine son yapılan 96 kuruşluk indirim sonrasında motorin 3 TL indirim haberi yayıldı. Ancak motorine henüz beklenen indirim gelmedi.

Brent petrol çok uzun bir süredir 100 doların üzerinde işlem görüyor. Bugün piyasalardan alınan son verilere göre brent petrol bugün gün içinde en yüksek 105,72 dolar, en düşük 101,90 dolar seviyelerinde işlem gördü. 100 doların altına yaklaşan brent petrolle birlikte indirimlerin gelmesi bekleniyor.

İSTANBUL GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI LİSTESİ 22 TEMMUZ 2022

İstanbul Anadolu yakasında bir litre benzin fiyatı: 22,69

İstanbul motorin (mazot) litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 25,40 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Anadolu Yakası’nda 10,79 TL

İstanbul Avrupa Yakası’nda bir litre benzin fiyatı: 22,68 TL

İstanbul motorin litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 25,43 TL

İstanbul LPG litre fiyatı Avrupa Yakası’nda 11,03 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara’da benzin litre fiyatı 22,80 TL

Ankara’da motorin litre fiyatı 25,56 TL

Ankara’da LPG litre fiyatı 11.05 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir’de benzin litre fiyatı 22,82 TL

İzmir’de motorin litre fiyatı 25,50 TL

İzmir’de LPG litre fiyatı 10,73 TL