Genel

Demet Özdemir’i düğün öncesi makyajsız görenler şok oldu! Nişantaşı’nda görüntülendi, doğal haliyle gündemi salladı!

Ünlü ve güzel oyuncu Demet Özdemir ile ünlü oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç çifti, sınırlı sayıda davetlinin katılacağı nikah töreni ile 28 Ağustos’ta dünya evine girecek. Geçtiğimiz yılın başlarında başlayan aşk ilişkilerinde bir dönem ayrılık da yaşayan ünlü çift, daha sonra Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklif etmesiyle birlikte yeniden ilişki yaşamaya başladı. Ardından evlilik yolunda adımlar atan ve geçtiğimiz günlerde nişanlanan ünlü çiftten Demet Özdemir, bu kez de makyajsız haliyle gündeme geldi. Dijital platformda yayınlanacak olan yeni dizisi için çalışmalara başlayan Demet Özdemir, Nişantaşı’nda görüntülendi. Demet Özdemir’in makyajsız hali görenleri şaşkına çevirdi.

Demet Özdemir’in Son Hali Şaşkına Çevirdi

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti, geçtiğimiz Haziran ayında aile arasında düzenlenen sade bir törenle evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Ardından ön balayı olarak Muğla’ya giden ve Göcek’te tekne tatili yapan ünlü çift, şimdilerde Ağustos ayı sonlarındaki düğün için hazırlıklara başladı. Muğla tatilinin dönüşünde Covid-19’a yakalanan Demet Özdemir, sevenlerini de endişelendirmişti. Geçtiğimiz gün yeniden test yaptıran ve Covid-19 testi negatif çıkan Demet Özdemir, bu kez de sağlık durumunun iyiye gitmesiyle birlikte soluğu Nişantaşı’nda aldı. Demet Özdemir kameralara makyajsız haliyle yakalanınca sosyal medyada da gündeme oturdu.

Makyajsız Hali Gündeme Oturdu

Dijital bir platformda ekranlara gelecek olan yeni dizisi için çalışmalara başlayan Demet Özdemir, çekimler öncesinde soluğu Nişantaşı’nda aldı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Özdemir, makyajsız haliyle de dikkat çekti. Kameraları gören Özdemir yaptığı açıklamada “Çekimler öncesi diş bakımı yaptırmaya geldim. Çekimler başlayacağı için heyecanlıyım” dedi. Bir arkadaşıyla birlikte dişçiye doğru giden Demet Özdemir’in doğal güzelliği de övgü dolu yorumlarla karşılaştı.