Genel

Seda Sayan’ın mayolu pozu herkesi 40 yıl geriye götürdü! “Estetikler işe yaramış Seda Hanım!”

Ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Seda Sayan, geçtiğimiz haftalarda kendisinden 25 yaş küçük sevgilisi Çağlar Ökten ile dünya evine girmişti. 59 yaşındaki ünlü sunucunun, 34 yaşındaki Çağlar Ökten ile olan nikah törenine, 31 yaşındaki oğlu Oğulcan Engin’in katılmaması da dikkatlerden kaçmamıştı. Ökten ile dünya evine girdikten kısa bir süre sonra boşanma iddiaları ile gündeme gelen Seda Sayan, yaz tatiline bir dizi estetik operasyon nedeniyle ara vermişti. Operasyonlar sonrasında yeniden tatile çıkan Seda Sayan, eşi Çağlar Ökten’in kendisini çektiği kareyi “Sevgilimin gözünden” notuyla sosyal medyada paylaştı. Seda Sayan’ın eşi Ökten’e verdiği mayolu pozu görenleri hem yıllar öncesine götürdü hem de şaşkına çevirdi. İşte detaylar…

Eşiyle Tatil Pozlarını Paylaştı, Herkesi Şok Etti

Sık sık estetik operasyonları ile gündeme gelen 59 yaşındaki ünlü sunucu Seda Sayan, son haliyle magazin gündemine bomba gibi düşerken, şimdi de Sayan’ın eşiyle tatil pozları magazin ve sosyal medya gündemine oturdu. Kendisinden 25 yaş küçük Ökten ile nikah masasına oturan Seda Sayan, estetik arasından sonra tatile çıktı. Geçtiğimiz haftalarda silikonlarını yenileten Seda Sayan son olarak yanak, çene, dudak ve boyun gençleştirici operasyonlar geçişmişti. Operasyonların ardından tatile çıkan Seda Sayan, eşiyle tatil pozlarını da sosyal medyadan paylaştı.

“Estetikler İşe Yaramış Seda Hanım”

Eşiyle olan pozunu “Sevgilim” notuyla paylaşan Seda Sayan, öte yandan eşi Çağlar Ökten’in kendisini çektiği fotoğrafı da Instagram hesabından “Sevgilimin gözünden” notuyla paylaştı. Seda Sayan’ın tatilden mayolu pozları görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü sunucunun verdiği pozda 40 yıl önceki gençlik hallerine benziyor olması dikkat çekerken, birçok takipçisi Sayan’a “Estetikler işe yaramış” yorumlarında bulundu.