EkonomiGenel

Elektrik, su, telefon faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor: 100 TL para verilecek! Temmuz ayı sonunda bitiyor

Elektrik, su, doğal gaz ve telefon faturası ödeyen herkesi ilgilendiriyor! Bankaların internet şubeleri üzerinden verilen talimatlarla otomatik fatura ödemeleri yapılıyor. Otomatik fatura ödeme talimatı verenlere ise ödeme yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda 100 liraya varan fatura ödemesi alınabilecek!

Akbank açıkladı! Kampanya doğrultusunda Akbank’ın Axess kartını kullananlar fatura öderken kazanacak. Kampanyaya göre Axess, Axess exi26 ve Free kartlarınız ile otomatik ödeme talimatı vereceğiniz 1 yeni fatura için 15 TL, 2 yeni fatura için 30 TL, 3 yeni fatura için 50 TL, 4 yeni fatura için 75 TL, 5 ve daha fazla fatura için tam 100 TL chip-para kazanabileceksiniz.

Kısa Mesaj Atarak Kampanyaya Katılabilirsiniz

Kampanyadan faydalanmaya başlamak için 31 Temmuz 2022’ye kadar KAMPANYAYA KATIL butonuna tıklamanız veya FATURAC yazıp 4566’ya SMS göndermeniz yeterli. Kampanya katılımınız, kısa mesajın Akbank sistemine ulaşmasından ve Akbank tarafından kayıt olduğunuz bilgisinin verilmesinden sonra sağlanıyor.

Kampanya kapsamında kazanacağınız ödül tutarı 2 Ağustos 2022’de kartınıza chip-para olarak yüklenecektir.

Ödül, sadece yeni vereceğiniz talimatlar için geçerlidir. Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip yeniden verirseniz veya banka hesabına tanımlı olan fatura ödeme talimatlarınızı iptal edip kredi kartınızdan verirseniz kampanyadan yararlanamazsınız.