Editörün SeçtikleriEkonomiİş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanları

Evlere poşet katlama işi: Evde poşet katlayarak haftalık 1.250 TL gelir elde edin! Evde paketleme işi 2022

Pandeminin resmen yeniden artması ile birlikte evde paketleme işi ve evde poşet katlama işleri araştırılmaya başlandı. Ev hanımları başta olmak üzere evine ek gelir ile destek olmak isteyenler için çeşitli şirketler iş vermeye devam ediyor. Evde poşet katlama işi ile haftalık 1.250 TL’ye kadar gelir elde edebilirsiniz.

SüperHaber’de yer alan bilgiye göre çeşitli şirketler evlere katlama ya da paketleme işi veriyor. Bu şekilde hem maddi gelirinizi arttırmak hem de bir aktivite ile vakit geçirmek mümkün. Firmalar evdeki paketleme işleri sayesinde hem iş gücünü sağlıyor hem de bir ofis ya da fabrikadaki çeşitli giderlerden de kurtulabiliyor.

EVDE POŞET KATLAYARAK HAFTALIK 1.250 TL

Evde poşet katlama işi yapacak olanlar günlük, haftalık ya da aylık olarak ne kadar kazanabileceklerini merak ediyor. Buradaki kazanç, kişinin çalışma şekline ve hızına göre değişkenlik gösterebiliyor. Genel olarak firmalar paketleme işlerinde iş başına 1 TL gibi cüzi bir rakam ödüyor.

Maksimum bir şekilde çalışarak aylık 5 bin TL gibi bir rakam kazanabilirsiniz.

BAŞVURU PARASI İSTEYENLERE DİKKAT

Vatandaşlar evde ek gelir için evde paketleme işlerine yoğunlaştı. Ancak bu da bazı dolandırıcı firmaların iştahını resmen kabarttı. Çok sayıda firma başvuru yapacaklardan ön ödeme talep ediyor. Ön ödeme dışında TC kimlik numarası vb. bilgiler de isteyebiliyor.

Başvuru sırasında dolandırıcılar yüzünden mağdur olmamak için İŞKUR gibi güvenilir iş bulma adreslerinin ilanlarını takip etmenizi öneririz.