Editörün SeçtikleriGündem

Kahreden haber şimdi açıklandı: MSB kara haberi verdi! Çok sayıda şehidimiz var

Gelen bir son dakika haberine göre Pençe Yıldırım Harekat bölgesinden kahreden haber geldi. Milli Savunma Bakanlığı acı haberleri peş peşe verdi. Buna göre 1 askerimiz ve 4 korucumuz şehit oldu. Detaylar haberimizde

Milli Savunma Bakanlığı tarafından Pençe Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen hain saldırı sonucunda Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan’ın şehit olduğu açıklandı. Kahreden haberi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu duyurdu.

AÇIKLAMALAR PEŞ PEŞE GELDİ

Acı haberi bakanlık yazılı olarak verdi. Yapılan yazılı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“25 Temmuz 2022 tarihinde, Pençe-Yıldırım Harekat bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu Piyade Uzman Çavuş Remzi Nişan şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz”

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar da şehit uzman çavuş için başsağlığı mesajı paylaştı. Bakanlığın Twitter hesabından paylaşılan mesajında Akar, “Kahraman silah arkadaşımız, 25 Temmuz 2022 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” ifadelerini kullandı.

4 KORUCU DA ŞEHİT DÜŞTÜ

İçişleri Bakan Soylu açıklamasının devamında 4 güvenlik koruyucusunun da şehit düştüğünü şu şekilde duyurdu:

“Pençe-Yıldırım Harekatında, teröristlerin saldırısı sonucu, Kahraman Askerimiz Remzi Nişan ile Kahraman Güvenlik Korucularımız; Bülent Vermez, Kemal İmece, Avdi Demir, Veysi Sebik Şehit düştüler”