Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Otomobil sahiplerine günün ikinci müjdesi verildi! Akaryakıt ve otogaz fiyatlarına rekor indirim yapıldı: Süresiz olarak geçerli

Opet tarafından otomobil sahiplerini ilgilendiren çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda akaryakıt ve otogaz için kampanya başlatıldığı belirtilerek katılanlara aylık olarak 25 TL puan verileceği belirtildi. Kazanılan puanlar bir sonraki yakıt alımında kullanılacak ve toplam tutar üzerinden 25 TL indirim yapılacak.

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

Kampanya hakkında yapılan duyuruda her ay Opet istasyonlarından tek seferde yapacağınız her 150 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alımlarınızda anında 5 TL, toplamda 25 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kazanabilirsiniz. Kazandığınız Opet Puan’lar harcamadan hemen sonra Opet Worldcard’ınıza yükleneceği belirtildi.

Yapılan duyurunun devamında World’ün tüm özelliklerine sahip olan Opet Worldcard ile alışverişlerinizde puan ve taksit imkanlarından yararlanabilir, size özel kampanyalardan, ayrıcalıklı ek hizmetlere kadar hayatınızı kolaylaştıran ve zenginleştiren birçok ayrıcalığa sahip olacağınız aktarıldı.

Opet Worldcard’ınız ile Opet istasyonlarında World Pay ile araçtan inmeden kolayca ödeme yapabileceğiniz Opet Worldcard’ınız ile World Mobil veya Yapı Kredi Mobil’den gerçekleştireceğiniz Araçta Ödeme işlemlerinde ek Opet Puan kazanma fırsatı yakalayacağınız ifade edilen duyuruda kampanya detaylarına World Mobil uygulamasından ve Opet.com.tr’den ulaşabileceğiniz ifade edildi.

KAMPANYA AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Opet Worldcard’a Nasıl Başvurulur?

Yapı Kredi müşterisiyseniz;

Yapı Kredi Mobil veya World Mobil uygulaması üzerinden hemen dijital kart talep edebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz.

Nasıl mı?

• Yapı Kredi Mobil uygulamasında Kartlarım menüsündeki Kredi Kartı Başvurusu menüsünden Opet Worldcard’ı seçerek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

• Başvuru esnasında asıl kartınıza bağlı dijital kart talep ettiğinizde dijital Opet Worldcard’ınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

• World Mobil uygulamasında ise Kartlarım menüsünden Opet Worldcard başvurunuzu yapabilir, başvuru esnasında asıl kartınıza bağlı dijital kart talep ettiğinizde dijital Opet Worldcard’ınızı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

• Kart Takibi menüsünden kartınızın değerlendirme ve kurye aşamalarını takip edebilir, kartınızı teslim aldıktan sonra kart şifrenizi belirleyerek kart ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Yapı Kredi müşterisi değilseniz;

Yapı Kredi Mobil’i indirin ve şubeye gitmeden hemen Yapı Kredi’li olun!

• Yapı Kredi Mobil ile görüntülü işlem asistanlarına bağlanarak müşteri olma işlemlerinizi dijital onay ile anında tamamlayabilirsiniz!

• Yapı Kredi müşterisi olduğunuzda, Yapı Kredi Mobil’den tek şifreniz ile giriş yapıp kredi kartı başvurunuzu tamamlayarak, oluşturacağınız dijital kartınız ile Opet Worldcard’ın tüm ayrıcalıklarından anında faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Ayrıca Yapı Kredi Müşteri İletişim Merkezi’ni (444 0 444) arayarak ya da SMS ile Opet Worldcard başvurusunda da bulunabilirsiniz.

• SMS ile başvurmak için; aralarında birer boşluk bırakarak OPET yazın, T.C. kimlik numaranızı ve doğum tarihinizi (gün ay yıl olarak) 4421’e gönderebilirsiniz. (Örnek: OPET 12345678910 31012000)

Opet Worldcard’ın toplamda 25 TL Opet istasyonlarında harcanabilir Opet Puan kampanyası sürekli devam eden standart bir faydadır.

* Bitiş tarihi sistemsel sebeplerle yıl sonu girilmektedir.