Emlak

165 bin TL’si olan bu daireleri kaçırmaz; Türkiye Finans’tan satışa çıktı! Satışlar her an son bulabilir…

Elinde olan icralık gayrimenkullerin tamamını e-İhale yöntemi ile satışa çıkaran Türkiye Finans Bankası, gerçekleştirdiği ihalelerde bir başlangıç bedeli alarak, teklifleri bu bedel üzerinden kabul ediyor. İhale süreci boyunca teklifleri alan Türkiye Finans Bankası, ihalenin sonunda ise, en yüksek teklifi veren kişiye satışı gerçekleştiriyor. Ancak, Türkiye Finans Bankası’nın gerçekleştirdiği e-İhalelere katılmak için ihale başlangıç bedelinin yüzde 10’u oranında teminat bedeli yatırmak gerekiyor. İhaleyi kazanamayanların teminatını geri iade eden Türkiye Finans Bankası, bu ay Şanlıurfa ilinden iki ayrı gayrimenkul satışa çıkarmış bulunuyor.

TÜRKİYE FİNANS KONUT SATIŞLARINA BAŞLADI

Bu ay ihalesini tamamlayacağı konutlardan birini geçtiğimiz günlerde Şanlıurfa ilinden satışa koymuş olan Türkiye Finans Bankası, Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesinin Karacurun mahallesinde yer alan bu daire için e-İhale sürecini başlatıyor. E-İhaleye katılacak olan vatandaşlardan 16 bin 500 TL ön teminat bedeli talep eden Türkiye Finans Bankası, bu dairenin ihale başlangıç bedelini ise, 165 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor. Öte yandan Türkiye Finans Bankası’nın Şanlıurfa’daki dairesinin genişliğinin ise, 156 metrekare civarında olduğu biliniyor.

TÜRKİYE FİNANS’TA SATILIK BİR DE DEPO VAR

Bir konutun yanı sıra Şanlıurfa’dan bu ay bir depo da satacak olan Türkiye Finans Bankası, bu depo için de e-İhale sürecinin başladığını ilan etmiş bulunuyor. Şanlıurfa ilinin Haliliye ilçesinde yer alan Ertuğrul Gazi mahallesinde bulunan bu deponun alıcısına sağladığı kullanım alanı 22 metrekare olarak Türkiye Finans Bankası tarafından ilgililerine bildiriliyor. 22 metrekarelik depo için 14 bin 300 TL teminat bedeli isteyen Türkiye Finans Bankası, deponun ihale başlangıç bedelini ise, 143 bin TL olarak belirlemiş bulunuyor.